Παρασκευή 25 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΡΤΖΙΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΡΤΖΙΚΟΣ
φωτό

Στη μνήμη της ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑ (που σήμερα γιορτάζει), η κόρη της Ευαγγελία Κρασσά προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων.

***

φωτό

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥΡΤΖΙΚΟΥ, η σύζυγός του πρόσφερε στο «Σπίτι του αγωνιστή» 50 ευρώ.

Βαγγελιώ Μουρτζίκου

***

Ο ΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΑΡΟΥΝΗΣ από το Πεταλίδι Μεσσηνίας «έφυγε» σε ηλικία 87 ετών. Πάλεψε μέσα από τις γραμμές του ΕΑΜ, παίρνοντας μέρος σε όλες τις αντιστασιακές μάχες στη Μεσσηνία. Ηταν πιστός στο ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Ειρήνη προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Βριλησσίων.

* Στον συναγωνιστή ΝΤΙΝΟ ΜΑΚΑΡΟΥΝΗ που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, αντιστασιακό πιστό στα ιδανικά του σοσιαλισμού που πάλεψε μέσα από τις αντιστασιακές οργανώσεις και τους μαζικούς λαϊκούς φορείς, βοηθώντας την ΚΟ Βριλησσίων του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, ο σ. Μιχάλης Κουλούρης προσφέρει 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Βριλησσίων.

***

φωτο

Στις 20 Αυγούστου 2011 «έφυγε» από κοντά μας η πολυαγαπημένη μας αδελφή ΠΟΠΗ ΙΟΡΔΑΝΟΥ - ΤΣΑΝΤΕ από το Μηλιωπό Ικαρίας. Από νέα κοπέλα εντάχθηκε στο κίνημα και ενστερνίσθηκε τα ιδανικά του ΚΚΕ. Διώχτηκε στη δικτατορία. Αγωνίστρια σε όλη της τη ζωή, πιστή στα δίκαια και τα ιδανικά της εργατικής τάξης, στον αγώνα για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, για το σοσιαλισμό. Δεν ταλαντεύτηκε ούτε για μια στιγμή παρά τις δυσκολίες.

ΚΑΤΙΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑ
ΚΑΤΙΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑ
Στη μνήμη της, προσφέραμε 50 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ταύρου, τα αδέλφια της, Αφροδίτη και Αντρέας Τσαντές.


 ΠΟΠΗ ΙΟΡΔΑΝΟΥ
ΠΟΠΗ ΙΟΡΔΑΝΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ