Παρασκευή 2 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
φωτό

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου, σήμερα 2.12.2011, από την απώλεια του πολυαγαπημένου μας πατέρα και παππού, ΠΟΛΥΖΩΗ Γ. ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ - Εκδότη, πιστού αγωνιστή και υπέρμαχου της ειρήνης και της ελευθερίας, που αφιέρωσε τη ζωή του στην πάλη και τον αγώνα των ιδανικών του ΚΚΕ, γνωρίζοντας διώξεις με εξορίες στην Ικαρία και τη Μακρόνησο, τιμούμε την μνήμη του προσφέροντας 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Τα παιδιά: Βούλα και Κωστής Αναγνωστόπουλος

ο εγγονός: Δημοσθένης

***

φωτό

Σαν σήμερα, πριν από 6 χρόνια, «έφυγε» αναπάντεχα από κοντά μας ο σύντροφος ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ. Ενας αταλάντευτος, πρωτοπόρος μαχητής μέσα στο τραπεζικό και, γενικότερα, στο συνδικαλιστικό μας κίνημα. Ενας μαχητής ταγμένος στον αγώνα για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, την επικράτηση του σοσιαλισμού, μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του. Παρά το «φευγιό» του, ο Αντώνης είναι και θα είναι πάντα «παρών» στις μεγάλες μάχες που δίνει το Κόμμα και το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Σίγουρα θα χαιρόταν με τη μεγάλη άνοδο του ταξικού κινήματος τα τελευταία χρόνια, με τις μεγαλειώδεις απεργίες, με την ιδεολογική ισχυροποίηση του Κόμματος, με την έκδοση του β' Δοκιμίου Ιστορίας ένα όνειρό του για πολλά χρόνια... Αντώνη, προχωρούμε «ορθοστατούντες και ορθοβαδίζοντες».

Για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, προσφέρουμε, στη μνήμη του, 50 ευρώ, μέσω Αχτίδας του Χρηματοπιστωτικού Συστήματος της ΚΟΑ του ΚΚΕ, και 50 ευρώ, μέσω της Αχτίδας ΑΕΙ -ΤΕΙ.

Η γυναίκα του, Γιάννα

ο γιος του, Μηνάς

* Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΥΠΑ που «έφυγε» ξαφνικά πριν από 6 χρόνια και στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματός μας, προσφέρουμε, μέσω της Αχτίδας του Χρηματοπιστωτικού Συστήματος της ΚΟΑ του ΚΚΕ, το ποσό των 100 ευρώ. Αντώνη, συνεχίζουμε, δυναμώνουμε, προχωράμε.

ΒΑΪΟΣ ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ
ΒΑΪΟΣ ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ
Θ. Λ. και Γ. Π.

* Στη μνήμη του σ. ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΥΠΑ προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της Αχτίδας Χρηματοπιστωτικού Συστήματος.

Είσαι πάντα μαζί μας.

Αλεξάνδρα

***

Προσφορά 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ ΟΑ και ΟΒ Ν. Ιωνίας... Ετσι, για έναν διπλό εσπρέσο που θα πίναμε με την αγαπημένη μας, ΕΥΗ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ, που μας «άφησε», χτες.... Γλυκειά μας, θα μας λείψεις!

Τζία - Αντονέλλα - Νίκος Γιοβάνης

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΑΜΙΤΣΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 4/10/11 προσφέρω μέσω της ΚΟΒ Βορείων Εκπαιδευτικών της ΚΟΑ του ΚΚΕ το ποσόν των 300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Η Κόρη του, Κίτσα Μαμίτση

***

φωτό

Στις 8.12.02 «έφυγε» από κοντά μας ο ΕΠΟΝίτης αγωνιστής της ΕΑ και του ΔΣΕ, ΒΑΪΟΣ ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ του Νικολάου, που γεννήθηκε το 1930 στις Καρυές Δομοκού. Πήρε μέρος σε πολλές μάχες, όταν το '47 εντάχθηκε στον ΔΣΕ, στο 7ο Τάγμα του Αλευρά. Μετά τη λήξη του Εμφυλίου έζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη. Μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του στάθηκε σταθερός στις αξίες και τα ιδανικά του ΚΚΕ.

Η σύζυγός του, Τασούλα, τα παιδιά του, Νίκος, Αθανασία, Ηλίας, Βάσω, και τα εγγόνια του προσφέρουν 50 ευρώ μέσω ΚΟ Μενιδίου, στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.


ΠΟΛΥΖΩΗΣ Γ. ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΟΛΥΖΩΗΣ Γ. ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ