Σάββατο 10 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές «εικόνες»
  • Η Ορχήστρα των Χρωμάτων, σε συνεργασία με το Ιδρυμα «Μελίνα Μερκούρη» (Πολυγνώτου 9-11, Πλάκα), παρουσιάζει (12/2, 8.30 μ.μ.) εκδήλωση με τίτλο «Η γενέθλιος ημέρα της εταίρας Πασιφίλης». Ο συνθέτης Μιχάλης Κοπιδάκης, με την πρωτότυπη μουσική του σύνθεση, διηγείται «εικόνες» της καθημερινότητας στην αρχαιότητα. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Χαράλαμπος Γωγιός, Γεράσιμος Νάσος, Εντυ Καλογερόπουλος. Τραγουδά η Μαρία Συγγενιώτου. Αφηγητής ο Ηλίας Λογοθέτης.
  • Συνθέσεις του κιθαρίστα Λευτέρη Χριστοφή θα παρουσιαστούν (12, 13/2, 9.30 μ.μ.), στο «Αερικό» (Αγαθάρχου 6, Ψυρρή). Ο δημιουργός, με τους Νίκο Τουλιάτο, Γιάννη Βασσάλο, Anna Bohmig, θα παρουσιάσει καινούριες συνθέσεις του και παλαιότερα από τα άλμπουμ του «Μυθοπλασία» και «Κάλεσμα».
  • Ο τραγουδιστής και μουσικός δημιουργός Δημήτρης Κοργιαλάς φιλοξενείται (13/2) στο «Αν κλαμπ» (Εξάρχεια), με τον καινούριο δίσκο του «Πέτα ψυχή μου». Τον συνοδεύουν οι καλλιτέχνες: Γιώργος Δημητριάδης, Κώστας Λειβαδάς, Γιώργος Αλουπογιάννης, Μαρίνα Σκιαδαρέση. Τη συναυλία θ' ανοίξουν οι «Οπερον».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ