Τρίτη 13 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΤ
Οι πρώτοι των πρώτων...

Το νερό.... κάλυψε τα φετινά βραβεία των κορυφαίων του συνδέσμου αθλητικών συντακτών ΠΣΑΤ! Ο Σπύρος Γιαννιώτης, η Μαριάννα Λυμπερτά, η εθνική ομάδα πόλο γυναικών ήταν οι νικητές στα ετήσια βραβεία που απονέμονται στους κορυφαίους αθλητές της χώρας μας. Μοναδική εξαίρεση στα βραβεία ήταν η επικράτηση του Φερνάντο Σάντος στην κατηγορία του κορυφαίου προπονητή, ο οποίος αφιέρωσε το βραβείο σε όλους τους Ελληνες σε άπταιστα ελληνικά.

Στους άνδρες ο Σπύρος Γιαννιώτης αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής με 1,769 βαθμούς, επικράτησε του αρχηγού της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη (1,044 βαθμοί) και του Δημήτρη Χονδροκούκη (569 βαθμοί). Στις γυναίκες η Μαριάννα Λυμπερτά νίκησε σε ένα πραγματικό ντέρμπι την κορυφαία πολίστρια στον κόσμο και στην Ευρώπη το 2011, Αλεξάνδρα Ασημάκη με 1,230 έναντι 1,121 βαθμών. Η Νικόλ Κυριακοπούλου ήταν τρίτη στην ψηφοφορία με 602 βαθμούς.

Ο Φερνάντο Σάντος πήρε 1,411 βαθμούς. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών, Γιώργος Μορφέσης, πήρε 1,1016, και 615 ο προπονητής του Γιαννιώτη, Νίκος Γέμελος.

Για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό τιμήθηκαν ο Νίκος Νταμπίζας και ο Δημήτρης Παπανικολάου, οι οποίοι «κρέμασαν» μέσα στο 2011 τα παπούτσια τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ