Τρίτη 11 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσική Τρίτη

«Τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια» είναι ο τίτλος του ρεσιτάλ, που θα δώσει ο βαθύφωνος Ευθύμιος Μιχαλόπουλος , σήμερα (8.30μμ), στο «Παλλάς». Η βραδιά είναι αφιερωμένη στη μνήμη του μεγάλου λυρικού καλλιτέχνη Νίκου Μοσχονά, με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από το θάνατό του. Το πρόγραμμα του ρεσιτάλ περιλαμβάνει τραγούδια των Νίκου και Ανδρέα Χατζηαποστόλου, Δ.Θ. Ροδίου, Θ. Σπάθη, Αττίκ, Π. Καρρέρ κ.ά. Στο πιάνο η Νέλλη Μυροθέου.

  • Συναυλία με έργα Ελλήνων δημιουργών πραγματοποιεί το Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής, υπό τη διεύθυνση του Θόδωρου Αντωνίου, σήμερα (8.30μμ), στην αίθουσα συναυλιών «Φ. Νάκας» (Ιπποκράτους 41). Θα παρουσιαστούν έργα των Γιώργου Βενετσάνου, Φανής Κοσώνα, Παναγιώτη Λευθέρη, Γιώργου Μηνά, Γιώργου Τσαγκάρη, Λεόντιου Χατζηλεοντιάδη. Είσοδος ελεύθερη.
  • Σήμερα, για δεύτερη συνεχή βραδιά, στις 9μμ, στο Θέατρο «Αυλαία», στη Θεσσαλονίκη, το Μουσικό Σύνολο «Συγχρονία» θα παρουσιάσει έργα Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ρότα, Βάιλ, Λόρκα, Πιατσόλα κ.ά. Η ενορχήστρωση και διεύθυνση είναι του Ηρακλή Καζάκη. Τραγουδούν: Δημήτρης Κεχαγιάς, Κατερίνα Σιάπαντα, Μαρία Κοπάνου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ