Σάββατο 17 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΡΡΕ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΡΡΕ
φωτό

Η ΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ υπήρξε ανυποχώρητη μαχήτρια, υπερασπιστής των κατακτήσεων των συναδέλφων της στο Δήμο Περάματος. Ακόμα και στα δύσκολα χρόνια που έδινε τη μάχη για τη ζωή, δεν εγκατέλειψε ποτέ, δε σημείωσε καμιά απουσία από τους αγώνες του ταξικού κινήματος στις δύσκολες συνθήκες της καπιταλιστικής κρίσης και της πάλης για την αντεπίθεση του λαϊκού κινήματος. Το γλυκό, επαναστατικά ευαίσθητο χαμόγελό της θα μας συντροφεύει για πάντα. Και είμαστε σίγουροι πως η πίστη της στις αξίες και τα ιδανικά του επιστημονικού σοσιαλισμού θα μπολιάζουν με δύναμη τις νέες γενιές, στους αγώνες τους για την κοινωνία του αύριο, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο

Στη μνήμη της αγαπημένης μας συντρόφισσας ΡΟΥΛΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ, στελέχους του ΚΚΕ που «έφυγε» τόσο νωρίς από τη ζωή, η οικογένειά της - ο σύζυγος και οι κόρες της - προσφέρουν το ποσό των 160 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Εργαζομένων Δήμου Περάματος της Αχτίδας ΟΤΑ, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, με την υπόσχεση ότι θα συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις για την επιτυχία της.

***

Στη μνήμη του Καρδαμυλίτη, αγωνιστή της ζωής, ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΡΡΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ 500 ευρώ.

Μ.Σ.

***

Στη μνήμη του «καπετάνιου της ζωής», ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΡΡΗ, προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Υπ. Πολιτισμού.

 ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ελένη και Γιούλα Ασημακοπούλου

Χρήστος Γεωργόπουλος

***

φωτό

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας, ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρουμε στο τιμημένο Κόμμα μας, 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμησή του, μέσω ΚΟΒ Δάσους - Γρηγορούσας Χαϊδαρίου.

Τα αδέλφια του, Ιωάννης - Ειρήνη

η νύφη του, Ειρήνη

τα ανίψια του, Βασίλης - Γιώργος - Δημήτρης

***

φωτό

Στη μνήμη της αγαπημένης μας, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΒΛΑΣΤΑΡΗ, πιστής οπαδού του τιμημένου ΚΚΕ, προσφέρουμε 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μπουρναζίου, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Ο σύζυγός της, Γιώργος Βλαστάρης

η κόρη του, Κατερίνα

***

φωτό

Σήμερα 17 Δεκέμβρη, κλείνουν 14 χρόνια από τότε που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας, η συντρόφισσα στη ζωή και στον αγώνα, ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΡΡΕ.

Στη μνήμη της, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Παλλήνης.

Γιάννης Κορρές

***

Στη μνήμη της μητέρας μου, ΦΩΤΕΙΝΗΣ, πρόσφυγα από την Κύπρο, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Ναυτεργατών.

«Εφυγες με τον καημό της χαμένης πατρίδας, θύμα κι εσύ της χούντας της Αθήνας, του τούρκικου επεκτατισμού, του ιμπεριαλισμού». Δεν ξεχνάμε.

Μιχάλης Χαμπουλίδης,

συνταξιούχος Ναυτεργάτης

***

***

φωτό

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ, η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της ΝΕ Νοτ. Δωδ/σου, δηλώνοντας πάντα πιστοί στα ιδανικά του σοσιαλισμού και στη δύναμη του γίγαντα λαού.

***

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, και της μητέρας μου, ΑΝΤΙΟΠΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, προσφέρω 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου.

Ο γιός τους, Παναγιώτης Ελευθεριάδης.

ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
***

φωτό

Στη μνήμη του αγωνιστή ΠΑΥΛΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ, φίλοι, σύντροφοι και συνάδελφοί του, προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ. Η μέχρι τέλους αγωνιστική στάση του θα είναι παράδειγμα για όλους μας.


ΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ
ΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ

Αναστασία Βλαστάρη
Αναστασία Βλαστάρη

ΠΑΥΛΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ