Κυριακή 18 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ σήμερα Κυριακή
  • Η ΟΒ Βιομηχανίας και η ΟΒ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Αττικής ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Λάρκο 1977 - 110 μέρες αλύγιστης ταξικής πάλης», στις 7.30 μ.μ., στο Στέκι Νεολαίας και Εργαζομένων (Πατησίων 252). Θα μιλήσει ο Σωτήρης Αγγελόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η Τομεακή Οργάνωση Μαθητών Αχαΐας της ΚΝΕ διοργανώνει ιστορική εκδρομή για μαθητές στα Καλάβρυτα. Θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον τόπο θυσίας και στο μουσείο του καλαβρυτινού ολοκαυτώματος του 1943, όπου τα ναζιστικά στρατεύματα εκτέλεσαν όλο τον ανδρικό πληθυσμό και έκαψαν ολόκληρο το χωριό. Ακόμη, ξενάγηση στο χωριό και εξιστόρηση της μεγάλης μάχης του Δημοκρατικού Στρατού το 1948. Αναχώρηση από Πάτρα (08:30 Πλ. Τριών Συμμάχων) και Αίγιο (09.00 στην εθνική οδό).
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Λακωνίας της ΚΝΕ διοργανώνει ιστορικό περίπατο στο χώρο δράσης του ΔΣΕ στην περιοχή της Μεγάλης Λαγκάδας (εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης). Θα ακολουθήσει πολιτική ομιλία στις 12 το μεσημέρι στο πολιτιστικό κέντρο (παλιό δημοτικό σχολειό). Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 9 π.μ. στο Μουσείο. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986884041.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Μεσσηνίας της ΚΝΕ διοργανώνει ιστορικό περίπατο σε δρόμους και συνοικίες της Καλαμάτας, που συνδέονται με την Ιστορία του ΚΚΕ και του επαναστατικού κινήματος. Εκκίνηση στις 11 π.μ., από την πλατεία Υπαπαντής.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Κοζάνης της ΚΝΕ, προβάλλει την ταινία «Τα χρόνια της θύελλας», στη 1.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ