Πέμπτη 22 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συγκέντρωση υπογραφών

Με συγκέντρωση υπογραφών κλιμακώνει τη δράση της υπέρ της διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης και εκλογών στο Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτων του ΥΠΠΟΤ, η Επιτροπή του ΠΑΜΕ στους έκτακτους του υπουργείου.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει «το σύνολο των συνδικαλιστικών παρατάξεων που απαρτίζουν το ΔΣ (ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ, ΕΑΚ) γιατί παρά τα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων στο χώρο του πολιτισμού και ενώ έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα των δύο ετών (Μάρτιος 2008) που ορίζει το καταστατικό του συλλόγου για νέες αρχαιρεσίες και εκλογή ΔΣ, δεν έχουν προβεί σε καμία ενέργεια (ούτε καν σε γενική συνέλευση) αδιαφορώντας για τα προβλήματα των εργαζομένων και τις απολύσεις των συναδέλφων μας, παρά τις επανειλημμένες πιέσεις από την παράταξή μας».

Προσθέτει ότι «και σύμφωνα με τον Ν. 1264 και το καταστατικό του συλλόγου, προχωράμε σε συγκέντρωση υπογραφών για σύγκληση γενικής συνέλευσης του σωματείου, προκειμένου να οριστούν εκλογές. Η Επιτροπή του ΠΑΜΕ εκτάκτων του ΥΠΠΟΤ καλεί όλους τους εργαζόμενους, με κάθε σχέση εργασίας, και απολυμένους να συσπειρωθούμε και να καταδικάσουμε τις παρατάξεις του ΔΣ, που με την "ανυπαρξία" και την "ανεπάρκειά" τους υπονομεύουν τη συλλογικότητα και αγωνιστικότητα του συνδικαλιστικού μας οργάνου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ