Πέμπτη 22 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ «ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ»
Προωθεί τη μερική απασχόληση

Το μέτωπο των εργοδοτών που εξαπολύουν σφοδρή επίθεση μέσα σε κάθε τόπο δουλειάς στα δικαιώματα, στους μισθούς και στις συλλογικές συμβάσεις, έρχεται να ενισχύσει και η εργοδοσία του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετάνια».

Με πρόσφατη ανακοίνωσή της προς τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου, η εργοδοσία και με πρόσχημα την «ευαισθησία» της για εκείνους που αντιμετωπίζουν προσωπικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, δίνει τη δυνατότητα για όσους το «επιθυμούν» και εργάζονται με σύμβαση αορίστου χρόνου πλήρους απασχόλησης να μετατρέψουν τη σύμβασή τους σε σύμβαση μερικής απασχόλησης προκειμένου να εργαστούν λιγότερες μέρες τη βδομάδα ή το μήνα. Δηλώνει δε, ότι για όσους αποφασίσουν να μετατρέψουν τις συμβάσεις τους σε συμβάσεις μερικής απασχόλησης θα τους δοθεί η δυνατότητα επαναφοράς στο προηγούμενο καθεστώς μετά το πέρας των υποχρεώσεών τους.

Πάντως, παρά το ξαφνικό ενδιαφέρον, η εργοδοσία αποκαλύπτει στην ίδια ανακοίνωση ότι η δυνατότητα αυτή στους εργαζόμενους δίνεται τη δεδομένη στιγμή που οι πληρότητες στο ξενοδοχείο είναι χαμηλές. Παράλληλα, η εργοδοσία επικαλούμενη την ενημέρωση και επικαιροποίηση των αρχείων της, ζητά από όσους πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν μέσα στην επόμενη τριετία (2011 - 2014) να ενημερώσουν άμεσα τη διεύθυνση προσωπικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ