Τρίτη 3 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Ποδαρικό με τρία ματς

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα, μετά τις διακοπές των γιορτών, η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE.

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης (17.15, ΝΟΒΑ ΣΠΟΡΤ 2). Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Ακης Μάτζιος δηλώνει: «Θέλουμε τη νίκη ώστε να ανασάνουμε περισσότερο βαθμολογικά». Από την μεριά του ο κόουτς των Αρκάδων Σάκης Τσιώλης είπε: «Εχουμε προετοιμαστεί για το θετικό αποτέλεσμα και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Την ίδια ώρα (17.15, ΝΟΒΑ ΣΠΟΡΤ 4) στα Γιάννενα ο ΠΑΣ θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ. Οι δυο τεχνικοί, Αγγελος Αναστασιάδης και Νίκος Αναστόπουλος, τονίζουν ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αφού κατά τη γνώμη τους οι δυο μονομάχοι είναι περίπου ισοδύναμοι.

Το πρόγραμμα κλείνει στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τη Δόξα Δράμας (19.30, ΝΟΒΑ ΣΠΟΡΤ 1). Ο Νίκος Κωστένογλου ζήτησε από τους παίκτες του μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο και να πάρουν το τρίποντο, που θα τους διατηρήσει ψηλά. Οι «μαυραετοί» θα παίξουν χωρίς άγχος και ό,τι προκύψει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ