Τετάρτη 11 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
24ωρο
Θάνατος Αγωνίστριας

ΒΕΡΑ ΠΑΔΕΛΑ
ΒΕΡΑ ΠΑΔΕΛΑ
«Εφυγε» τη Δευτέρα το απόγευμα, πρόωρα και αναπάντεχα, από κοντά μας, από την οικογένειά της, τους συντρόφους και τους φίλους της, η αγαπημένη μας ΒΕΡΑ ΠΑΔΕΛΑ. Η Βέρα συμμετείχε πάντα στους αγώνες και τις δραστηριότητες του ΚΚΕ, της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και ΔΣΕ - Παράρτημα Πάτρας, και στους αγώνες του λαού μας για μια καλύτερη ζωή. Ηταν σύζυγος του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, του κομμουνιστή Νίκου Παδέλα που σε όλη του τη ζωή αγωνίστηκε για μια πατρίδα λεύτερη με κοινωνική δικαιοσύνη, σοσιαλιστική. Πιστός πάντα στα ιδανικά του ΚΚΕ και της Εθνικής Αντίστασης. Είχε πλούσια δράση για την οποία φυλακίστηκε και εξορίστηκε. Αυτές τις μέρες συμπληρώνονται 13 χρόνια από το θάνατό του.

Στη μνήμη των γονέων του, ΝΙΚΟΥ και ΒΕΡΑΣ ΠΑΔΕΛΑ, ο αγαπημένος τους γιος Νίκος, και η σύζυγός του Ματίνα, πρόσφεραν στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Αχαΐας.

Η κηδεία της αγωνίστριας ΒΕΡΑΣ ΠΑΔΕΛΑ, γίνεται σήμερα Τετάρτη 11.1.2012, ώρα 11 το πρωί, στην εκκλησία της Παναγίας Αλεξιώτισσας στην Πάτρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ