Τετάρτη 11 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΗΤΣΟΣ ΚΩΤΟΥΖΑΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΚΩΤΟΥΖΑΣ
φωτό

Στη μνήμη της αγαπημένης και αξέχαστης συζύγου μου ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ, προσφέρω για την Oικονομική Eξόρμηση του ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΑ.

Ο σύζυγός της

Γιώργος Παπαδόγιαννης

***

φωτό

Στην άσβεστη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα, ΜΗΤΣΟΥ ΚΩΤΟΥΖΑ, στελέχους του ΚΚΕ και αξιωματικού του ΔΣΕ που «έφυγε» από τη ζωή στα 52 του χρόνια, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό και πόνο στη ζωή μου.

Και στη μνήμη της καλής φίλης και αγωνίστριας ΕΛΛΗΣ ΜΑΤΣΑΚΑ από τη Νάουσα, που «έφυγε» πριν 6 μήνες, προσφέρω 260 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Βέροιας.

Φρόσω Κωτούζα, Βέροια

***

φωτό

Στη μνήμη της αγαπημένης μας ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΖΑΝΝΟΥ - ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, συνταξιούχου της «Σόφτεξ», που «έφυγε» τόσο αναπάντεχα από κοντά μας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω των ΚΟΒ «Ευαγγελισμού» και ΟΤΑ Αθήνας, το ποσό των 100 ευρώ.

Λευτέρης - Ελένη

Μανώλης - Τατιάνα

* Την Κυριακή 15.1. 2012, ώρα 10 το πρωί, στο Νεκροταφείο Βύρωνα, θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΖΑΝΝΟΥ - ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

***

φωτο

Στη μνήμη της συντρόφισσάς μου ΣΤΕΛΛΑΣ ΚΟΖΑΤΣΑ προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πετραλώνων, 50 ευρώ.

Ο σύζυγος, Νίκος Κοζάτσας

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ
***

Φωτό

Στη μνήμη της αξέχαστης κομμουνίστριας ΜΑΡΙΚΑΣ ΠΑΥΛΙΔΟΥ, σύντροφοι από το «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ» πρόσφεραν στο Ιδρυμα 50 ευρώ, για την αποφασιστική συμβολή της στην ίδρυση αυτού του Ιδρύματος.

***

φωτό

Παραμονές Χριστουγέννων «έφυγε» από τη ζωή, πλήρης ημερών, η ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ. Εμείς, τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά της, θα θυμόμαστε πάντα με αγάπη τη γυναίκα - μάνα, πρόσφυγα από τον Καύκασο, που άνοιξε το δρόμο για να ταξιδέψουμε πάνω του, αγωνιστές για έναν καλύτερο κόσμο, για μια κοινωνία απαλλαγμένη από τ' άδικο και την εκμετάλλευση.

Στη μνήμη της, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω της ΝΕ Ροδόπης του ΚΚΕ, 100 ευρώ, μέσω του ΝΣ Ροδόπης της ΚΝΕ, 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Λογιστών Αθήνας και για τον αγώνα των Χαλυβουργών 100 ευρώ, μέσω της Ενωσης Λογιστών Αθήνας.

Τα παιδιά της: Κούλα, Γιώργος, Θεογνωσία, Σάββας, Νίκη, Γιώργος, τα εγγόνια και τα δισέγγονα.

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ, του αδελφού μου ΚΩΝ/ΝΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ και του συζύγου μου, αγωνιστών για τα δίκια της εργατικής τάξης, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κάτω Καισαριανής του ΚΚΕ, 30 ευρώ για την Οικονομική του Εξόρμηση.

Εφη Σακελλαρίου

***

Φωτό

Στέλλα Κοζάτσα
Στέλλα Κοζάτσα
Στις 18 Γενάρη 2012, συμπληρώνονται 6 μήνες από το θάνατο του ΜΙΛΤΙΑΔΗ Γ. ΤΣΑΜΑΛΗ, προέδρου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Λουτρακίου - Περαχώρας. Ο σ. Μιλτιάδης, εν ζωή, δώρισε ακίνητο στο Λουτράκι για τη στέγαση των γραφείων της ΚΟ Λουτρακίου - Περαχώρας του ΚΚΕ.

Στις 15.1.12 η σύζυγός του Ελένη τελεί εξάμηνο μνημόσυνο στον Ι. Ναό Παναγίας Γιάτρισσας μετά τη λειτουργία.

Στη μνήμη του, ο αδελφός του Βαγγέλης προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της ΚΟ Αγίων Αναργύρων Αθήνας του ΚΚΕ.

***

φωτό

Στη μνήμη της μάνας και γιαγιάς, ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΛΕΒΗ, πολίτισσας του κόσμου που πρόσφατα χάσαμε, και του πατέρα και παππού ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΡΔΕΛΗ, οπαδών του Κόμματός μας, προσφέρουμε για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Παγκρατίου.

Τασία - Χρήστος

Τίνα - Γιάννης

***

φωτό

Στη μνήμη του συναδέλφου ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, ταμία του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ιλίου - Πετρούπολης - Αγίων Αναργύρων, συνεπούς αγωνιστή του λαϊκού κινήματος και οπαδού του ΚΚΕ, προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

Το ΔΣ του Σωματείου

* Στη μνήμη του συναγωνιστή και φίλου, ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, προσφέρουμε 70 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ιλίου

Π.Κ. και Μ.Κ.


Μαρίκα Παυλίδου
Μαρίκα Παυλίδου

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΣΑΜΑΛΗΣ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΣΑΜΑΛΗΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΕΒΗ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΕΒΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΝΝΟΥ -ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΝΝΟΥ -ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ