Παρασκευή 13 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές ... διαδρομές

Συναυλιακό διήμερο των «KollektivA», σήμερα και αύριο, «Δίπλα στο ποτάμι» (Λάμπρου Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι, 210.2610.444). Το συγκρότημα παρουσιάζει διαλεχτά τραγούδια του και διασκευές που ξεχωρίζουν. Με εκρηκτική ενέργεια ξεσηκώνουν, οι «KollektivA» για να ...ταράξουν τα νερά με τη μουσική. Πάντα με τη διαφορετική ματιά τους, παρουσιάζουν τραγούδια που κινούνται σε όλους τους χώρους της ανεξάρτητης και μη ροκ σκηνής, νέες δημιουργίες και αγαπημένες μελωδίες. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και το νέο digital single τους «Αγάπη είναι να μένεις», σε μουσική του συγκροτήματος, στίχους του Φάνη Μαργαρώνη, με συμμετοχή της Κατερίνας Τσάβαλου.

  • Αύριο οι «Locomondo» επιστρέφουν στο «Gagarin 205» για το πρώτο μεγάλο πάρτι του 2012. Μια κεφάτη συναυλιακή γιορτή, με όλη την μπάντα να ξεσηκώνει το κοινό.
  • Την πρώτη από τις τρεις Σαββατιάτικες εμφανίσεις τους (14, 21, 28/11) στην «Αυλαία» (Αγ. Ορους 15, Βοτανικός), πραγματοποιούν αύριο οι «La Bruja Muerta» (Μιχάλης Μυτακίδης - B.D.Foxmoor των «Active Member» και Ακης Θεοτοκάτος - Jamoan). Πρόγραμμα - τρεισήμισυ ωρών τουλάχιστον - με τραγούδια από τις πρόσφατες δουλειές του B.D. Foxmoor και από όλη την δισκογραφία του με τους «Active Member».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ