Σάββατο 14 Γενάρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
24ωρο
Στη μνήμη

ΚΑΥΚΑΛΕΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΥΚΑΛΕΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Φωτ.

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΔΙΟΝΥΣΗ ΛΟΓΑΡΑ, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 120 ευρώ μέσω ΚΟΒ Εξαρχείων.

Κική Λογαρά

***

φωτό

Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου, συζύγου και πατέρα, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΥ, η γυναίκα του Μαρία και ο γιος του Βασίλης προσφέρουν στο Κόμμα που υπηρέτησε και υπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα, του ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλος, 200 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Μετ/σης Κέντρου Βύρωνα.

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΤΣΟΛΑΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και των θείων μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΥΡΗ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΥΡΗ και όλων των συντρόφων μου που αγωνίστηκαν για ένα καλύτερο αύριο του λαού μας, προσφέρω στο τιμημένο ΚΚΕ το ποσό των 600 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Αϊ Γιώργη Κοκκινιάς.

Τσολάτης Δημήτρης

***

φωτό

Ο ΣΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου γεννήθηκε στις 23.4.1911 στην Ιστιαία Εύβοιας και πέθανε στις 6.8.2001. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Ιατρική. Δούλεψε, περίπου, 50 χρόνια ως γιατρός στη Ν. Ιωνία Βόλου. Ηταν παντρεμένος με την Ελπινίκη Γεωργίου Ρέττα. Απέκτησαν δύο παιδιά, τον Δημήτρη, ψυχίατρο, και τον Στέλιο, χειρούργο. Σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε η απουσία των τίμιων, αγνών και φλογερών αγωνιστών γίνεται πιο αισθητή, αλλά, συγχρόνως, και το παράδειγμά τους πιο ζωντανό και ελπιδοφόρο. Ανάμεσα σε τέτοιους ανθρώπους ήταν και ο πατέρας μου, που πάντα θα θυμάμαι με αγάπη, ευγνωμοσύνη και περηφάνια. Ανθρωπος τίμιος, καλός, που ανάλωσε τη ζωή του στον καθημερινό αγώνα. Πάλεψε για μια δίκαιη κοινωνία που σήμερα πάλι έχει γίνει τόσο επίκαιρη και επιτακτικά αναγκαία.

Στη μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα για τα 11 χρόνια μετά το θάνατό του προσφέρω 200 ευρώ στην ΚΟΒ Κρητικών Γαλατσίου. Θα τον θυμάμαι πάντα.

ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο γιος του, Σούρας Γεώργιος, ψυχίατρος

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΥΚΑΛΕΤΟΥ (φωτ.), των γονιών μου ΜΑΝΟΛΗ και ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΧΑΤΖΑΚΗ, και του αδελφού μου ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΑΚΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

Μαρία Καυκαλέτου

***

Στη μνήμη των αδελφών μας ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΚΑΡΡΑ, που εκτελέστηκε από απόσπασμα του στρατού στο χωριό μας Βάχλια Γορτυνίας, και της ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΡΡΑ, μαχήτριας του ΔΣΕ που τραυματίστηκε βαριά στη μάχη της Δημητσάνας το 1948 και υπέκυψε σε τρεις μέρες στα τραύματά της, προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματός μας.

Τα αδέλφια τους

Αντρέας Μετζέλος

Ελπινίκη Καρρά - Μετζέλου


ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΟΓΑΡΑΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΟΓΑΡΑΣ

ΣΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ