Τρίτη 24 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Οι αντιδράσεις έφεραν... αλλαγή φρουράς

Στην καρατόμηση του Κύρου Βασσάρα - αλλαγή «στην κατανομή αρμοδιοτήτων των μελών της» είναι η επίσημη τοποθέτηση - προχώρησε χτες η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Τη θέση του παίρνει ο Γ. Δούρος, με βοηθό τον Θ. Μπριάκο.

Οι αντιδράσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός (είτε αφ' εαυτού τους, είτε σαν σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι) συνέβαλαν τα μέγιστα στη λήψη της απόφασης. Το παραδέχτηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γ. Σαρρής, με την αναφορά του («NovaΣΠΟΡ FM 94,6») «παίζει μεγάλο ρόλο η περιρέουσα ατμόσφαιρα». Επίσης, σε αντίθεση με τη σχετική ανακοίνωση δεν ήταν διπλωματικός: «Η απόφαση δεν ελήφθη σήμερα ως δια μαγείας. Το σκεφτόμασταν εδώ και καιρό, περίπου δεκαπέντε ημέρες, αλλά δεν έγινε λόγω κάποιων συγκυριών. Επρεπε κάτι να αλλάξει, γιατί οι διαιτησίες δεν πήγαιναν καλά το τελευταίο διάστημα. Θέλαμε έναν άνθρωπο να ασχολείται περισσότερο με τους ορισμούς. Ο κ. Βασάρας έχει πολλές υποχρεώσεις και θεωρήσαμε σωστότερο να αναλάβει κάποιος άλλος»...

Ο Βασσάρας από την πλευρά του - ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές - δεν είχε ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει (ως υπεύθυνος ανάπτυξης της διαιτησίας) ή θα αποχωρήσει ολοκληρωτικά από την ΚΕΔ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ