Τετάρτη 25 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δυνατές κόντρες

Με δύο δυνατές αναμετρήσεις ξεκινάνε σήμερα οι πρώτοι προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας. Με ωρολογιακή σειρά, στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο (17.00 ΟΤΕ TV). Ο τεχνικός της ομάδας του «Δικέφαλου του βορρά» τόνισε: «Ενα ματς που κρίνεται σε μια συνάντηση είναι αναμφισβήτητα δύσκολο. Ο αντίπαλος είναι σε καλή κατάσταση και πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια ώστε να πάρουμε την πρόκριση. Οπλο μας ασφαλώς θα είναι η έδρα μας».

Στην αντίπερα όχθη ο κόουτς του Περιστερίου Γιώργος Δώνης είπε: «Το λογικό φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ αλλά αυτό πρέπει να φανεί μέσα στο γήπεδο. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω ότι μπορούμε μέσα στην καυτή Τούμπα να πάμε στους τέσσερις του θεσμού».

Στο «Καραϊσκάκης», στον άλλο αγώνα της ημέρας, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο (20.00 ΟΤΕ TV). Ο προπονητής των ερυθρολεύκων Ερνέστο Βαλβέρδε επεσήμανε: «Θέλουμε ένα γρήγορο γκολ ώστε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Μετά την ήττα στο πρωτάθλημα με την Ξάνθη πρέπει να βρούμε τη δύναμη ώστε να πάρουμε τη νίκη. Το κίνητρο για μας είναι μεγάλο».

Από το στρατόπεδο της ομάδας της Νέας Σμύρνης ο τεχνικός Ακης Μάντζιος τόνισε: «Πάμε στο Φάληρο χωρίς άγχος και ό,τι βγει. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν άρα για αυτό και εμείς έχουμε δικαίωμα να αισιοδοξούμε».

    Οι αγώνες είναι μονοί και αν δεν υπάρξει νίκη στην κανονική διάρκεια θα έχουμε παράταση και αν δεν βγει επίσης κερδισμένος, μετά όλα θα κριθούν στα πέναλτι.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ