Παρασκευή 27 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Το θέατρο των... συμφερόντων

Τα τραγελαφικά γεγονότα στην ΑΕΚ δεν έχουν τελειωμό. Ιδιοκτήτες/μέτοχοι και οι υπάλληλοί τους/διοικούντες έχουν μετατρέψει την ιστορική ομάδα (και) σε θέατρο, όπου ανάλογα τη μέρα ή τη στιγμή παίζεται δράμα, κωμωδία κλπ. Και φαρσοκωμωδία, όπως το τελευταίο επεισόδιο με επίδοξο «σωτήρα».

Επίσημα (συνέντευξη Τύπου) προχθές ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Στ. Αδαμίδης, γνωστοποίησε ενδιαφέρον από εταιρεία. (Praxis Energy) ωστόσο στελέχη της ενδιαφερόμενης, από προχθές το βράδυ διέψευσαν ότι υπήρξε τέτοιο γεγονός. Το τραγελαφικό μάλιστα είναι ότι παρά τις διαψεύσεις, το «ενδιαφέρον» συζητήθηκε στο χθεσινό ΔΣ της ΠΑΕ... Τα στελέχη της ΑΕΚ πάντως διέρρευσαν, ότι έπεσαν θύματα κοροϊδίας.

Και ενώ τα ιδιοκτησιακοδιοικητικά παιχνίδια δίνουν και παίρνουν, οι αποχωρήσεις και η αγωνιστική αποδυνάμωση συνεχίζονται. Τελικά χθες έγινε δεκτό το αίτημα του Κάλα να επιστρέψει στη Σεβίλλη (απ' όπου ήταν δανεικός). Ο Κωστένογλου λοιπόν μπορεί να υπολογίζει για στόπερ τους Μανωλά (που χθες είδε το φως της δημοσιότητας η επίσημη πρόταση της Εβερτον για τον παίκτη), Δέλλα, Μπουγαΐδη, Χέλγκασον. Επίσης, δημοσίευμα από τη Βουλγαρία παρουσιάζει ως τελειωμένη υπόθεση τη μετακόμιση (και πάλι με την μορφή δανεισμού από την Ουντινέζε που ανήκει) του Μπέλεκ στην ΤΣΣΚΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ