Κυριακή 29 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφορές στο ΚΚΕ

-- Ο αγωνιστής Κώστας Λέκκας από τη Ν. Υόρκη προσφέρει στο ΚΚΕ, ως πρώτη δόση για την οικονομική του εξόρμηση, 3.500 δολάρια, μέσω της Λέσχης Φίλων ΚΚΕ Ν. Υόρκης.

-- Μέλη και φίλοι των εργατικών συνδέσμων Αυστραλίας «Σωκράτης» Νιουκάστλ, «Ατλας» του Σίδνεϊ, «Δημόκριτος» Μελβούρνης, προσφέρουν στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Ναυτεργατών 8.000 δολάρια Αυστραλίας για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, του Κόμματος που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική πλουτοκρατίας, κυβερνήσεων και ΕΕ που σπρώχνει τον ελληνικό λαό στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

-- Η Ρ. Τ. προσφέρει στην ΚΟΒ της Νέας Ιωνίας (Αθήνα), ενόψει της οικονομικής εξορμησης του Κόμματος, το ποσό των 700 ευρώ.

-- Αντί μνημοσύνου των θείων μου: ΤΑΣΟΥ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, που αγάπησαν, πίστεψαν και υπηρέτησαν το Κόμμα της εργατικής τάξης, το ηρωικό ΚΚΕ, μέχρι τέλους της ζωής τους, προσφέρω στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Κοκκινιάς του ΚΚΕ. Λιάνα Β.

-- Ο Αρίστος Καμαρινός δίνει το αγωνιστικό του «παρών» και στην οικονομική εξόρμηση του Κόμματος, προσφέροντας 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αργυρούπολης, γεμάτος πίστη για τη νέα εποχή που θα φέρουν οι οργανωμένοι ταξικοί αγώνες, στα χνάρια του ΔΣΕ. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

-- Η συναγωνίστρια Μαρία Κοτή, συμπληρώνοντας την προσπάθειά της, προσφέρει ακόμα, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Γαλατσίου, 100 ευρώ.

-- Για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ ο Α. Μπάζιος προσφέρει 100 δολάρια Καναδά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ