Σάββατο 28 Γενάρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPERLEAGUE
Κοκορομαχίες συμφερόντων

Νέους κρίκους στη σύγκρουση συμφερόντων και τον πόλεμο εντυπώσεων, πρόσθεσαν χτες οι ΠΑΕ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Οι πρόεδροί τους - Β. Μαρινάκης και Δ. Γόντικας, αντίστοιχα - είχαν (κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ στην Super League) έντονο φραστικό επεισόδιο με βαριές κουβέντες. Αφορμή δηλώσεις του δεύτερου - μετά από αγώνα πρωταθλήματος - περί ντέρμπι της ομάδας του και φιλικών άλλων ομάδων.

Την έκδοση καταδικαστικής ανακοίνωσης - από την Super League - επέβαλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε μια επίδειξη δύναμης, για αυτές τις δηλώσεις (μόνο και όχι στελεχών δικών της ή άλλων ΠΑΕ) που «υποβαθμίζουν την εικόνα και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου». Η «πράσινη» ΠΑΕ - ανεπισήμως - υπενθυμίζει (σ.σ. δεν δικαιολογεί τους μιμητές) την αντίστοιχη συμπεριφορά, χωρίς να κατακριθεί, των Β. Μαρινάκη/Σ. Θεοδωρίδη.

Επίσημα αναφέρει ότι δεν υποβαθμίζουν οι «δηλώσεις, αλλά πράξεις, παραλείψεις και αποσιωπήσεις που δυσφημούν διεθνώς τη χώρα και το ποδόσφαιρό της και για τις οποίες ο συνεταιρισμός των ΠΑΕ σπανιότατα πήρε θέση». Και κατηγορεί το προεδρείο του Συνεταιρισμού ότι «σφύριζε αδιάφορα πέρσι μετά το ντέρμπι στο "Καραϊσκάκης"» και «παρατηρούσε διακριτικά τις εξελίξεις του περασμένου καλοκαιριού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ