Σάββατο 4 Φλεβάρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Σε... τρικυμία ο Πανιώνιος

Ορατό πλέον είναι το ενδεχόμενο η φετινή πορεία του Πανιωνίου στην Α1 να λήξει άδοξα, αφού τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τον σύλλογο με τους παίκτες να είναι αυτοί που πληρώνουν το μάρμαρο, καθώς τους οφείλονται αρκετά χρήματα κάνουν την κατάσταση στο σύλλογο της Ν. Σμύρνης να έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ηδη ως γνωστό την Πέμπτη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας, ο Πανιώνιος παρατάχθηκε με την εφηβική ομάδα, αφού οι παίκτες είχαν κηρύξει αποχή, την οποία συνέχισαν αφού δεν είδαν κανένα φως. Πλέον άγνωστο είναι το τι θα γίνει στις επόμενες υποχρεώσεις των «κυανέρυθρων», αφού κάτι χειροπιαστό δε φαίνεται στον ορίζοντα.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Δημήτρης Σελετόπουλος, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 για την αποχή των πολιστών της ομάδας, τις υποσχέσεις της διοίκησης: «Σε κάποιους παίκτες είναι 10 - 12 μισθοί. Είναι πολλά. Οι παίκτες που ήρθαν φέτος τους χρωστάνε 3 μηνιάτικα από τα 5. Η διοίκηση ήρθε πριν από 20 ημέρες και είπε ότι θέλει να κάνει μείωση 40% γιατί δεν έχει άλλα λεφτά και αν θέλουμε να προχωρήσουμε... Τα παιδιά είπαν αμέσως ΟΚ, έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση στους διοικούντες που περίμεναν μάχη. Και το πρόβλημα είναι ότι η ίδια η διοίκηση έδωσε συγκεκριμένες ημερομηνίες, που πέρασαν εδώ και 10 ημέρες», τόνισε ο Ελληνας προπονητής.

  • Το ντέρμπι της Βουλιαγμένης με τα Χανιά ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής που αποτελεί και την αυλαία του Β' γύρου στην Α1 ανδρών. Ενδιαφέρον έχει και η έξοδος του Παναθηναϊκού στην Κεφαλονιά που θα αντιμετωπίσει το αξιόμαχο Αργοστόλι. Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (15.00), Βουλιαγμένη - Χανιά (15.00), Αργοστόλι - ΠΑΟ (15.00). Εθνικός - ΝΟ Πατρών (20.30). ΚΥΡΙΑΚΗ: Πανιώνιος - Π. Φάληρο (19.30).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ