Παρασκευή 10 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κινητοποίηση αστυνομικών

Επιστολή απέστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το ΔΝΤ και την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα. Σε αυτήν αναφέρεται ανάμεσα σε άλλα:

«Σας προειδοποιούμε ότι αρνούμαστε να βρεθούμε απέναντι στους γονείς, στα αδέρφια, στα παιδιά μας, σε κάθε πολίτη αυτού του τόπου, που διαμαρτύρεται και απαιτεί αλλαγή πορείας. Ολοι μας ζητούμε προγραμματικές πολιτικές που θα διασφαλίζουν τα συμφέροντα του εργαζόμενου λαού και όλων ημών που πλέον διαβιούμε κάτω από τα όρια της φτώχειας... Δεν είμαστε ούτε εμείς ούτε η πλειοψηφία του λαού που βρίσκεται στην ίδια μοίρα, αυτοί που προκαλέσαμε την κρίση. Επειδή, ωστόσο, διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά, ότι συνεχίζετε την ίδια καταστροφική για όλους μας πολιτική, θέλουμε να σας δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι σε καμιά περίπτωση δε θα δεχθούμε να μας βάλετε να σκοτωθούμε με τα αδέρφια μας».

Στο μεταξύ, χτες, αντιπροσωπεία της ΠΟΑΣΥ που πλησίασε την είσοδο κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας όπου μένουν εκπρόσωποι της «τρόικας», προκειμένου να επιδώσει την επιστολή, αντιμετωπίστηκε με... κεφαλοκλειδώματα από την ΕΛ.ΑΣ. Μετά από παρέμβαση των συνδικαλιστών του ΓΣ, το επεισόδιο δεν πήρε έκταση και η σχετική επιστολή επιδόθηκε. Ακολούθησε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΕΕ στη Βασ. Σοφίας και μετά οι συνδικαλιστές πήγαν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου έγινε συνάντηση με τον υφυπουργό Μ. Οθωνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ