Σάββατο 11 Φλεβάρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Τα βλέμματα στην Κρήτη

Η αυλαία «άνοιξε» χτες, το δεύτερο μέρος διεξάγεται σήμερα και το τρίτο αύριο, ώστε να ολοκληρωθεί η... τριλογία της 21ης αγωνιστικής στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Super League. Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες και τη διατήρηση των κεκτημένων (πρωτιά).

Δύσκολη έξοδος του ΠΑΟΚ στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ. Ζητούμενο αμφοτέρων η νίκη και διακύβευμα η 4η θέση. Ο Ατρόμητος θέλει η επιστροφή στην έδρα του να συνοδευτεί από επιστροφή στις νίκες ώστε - αν δεν κερδίσει η Ξάνθη - να την προσπεράσει βαθμολογικά. Κάθε πόντος για την Κέρκυρα μπορεί να αποδειχτεί υπερπολύτιμος.

Αρης και Λεβαδειακός - με ανεβασμένη ψυχολογία από τα «διπλά» την προηγούμενη αγωνιστική - στοχεύουν να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους και εντός έδρας. Εργοτέλης και Αστέρας Τρίπολης, οι αντίπαλοι τους αντίστοιχα, θέλουν να ρεφάρουν τις ήττες στο «σπίτι» τους με μια νίκη μακριά από αυτό. Το θετικό αποτέλεσμα που θα τους απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την «επικίνδυνη ζώνη» θέλουν Πανιώνιος, Παναιτωλικός και Γιάννενα, άλλη μια απόδειξη ότι δεν τα παρατάει η Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, novasports 2), ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (19:30, novasports 2). ΑΥΡΙΟ: Ατρόμητος - Κέρκυρα (15:00, novasports 2), Δόξα Δράμας - Παναιτωλικός (15:00, novasports 3), Αρης - Εργοτέλης (17:15, novasports 2), Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης (17:15, novasports 3), Παναθηναϊκός - Ξάνθη (19:30, novasports 1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ