Τετάρτη 15 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επιχειρεί να ανασκευάσει ο Καμίνης

Να ανασκευάσει την ελεεινή προβοκάτσια ενάντια στο ΚΚΕ στην οποία προχώρησε προχτές Δευτέρα, με αφορμή το οργανωμένο σχέδιο προβοκάτσιας στη κέντρο της Αθήνας, επιχείρησε χτες η δημοτική αρχή της Αθήνας. Θυμίζουμε ότι ο δήμαρχος Γ. Καμίνης σε δημόσιες δηλώσεις του, ερωτώμενος για το ποιοι ήταν αυτοί που έκαναν τα επεισόδια είπε: «Ανήκουν στο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής και της κοινοβουλευτικής αριστεράς».

Απάντηση στην προβοκάτσια πήρε από το σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, στο οποίο σημειώνεται: «Ελεεινός προβοκάτορας αποδείχνεται ο δήμαρχος της Αθήνας, που άφησε υπαινιγμό ότι πίσω από τους εμπρησμούς στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεται το ΚΚΕ. Παίζει κι αυτός τον εντεταλμένο ρόλο του, δίπλα στους ρόλους τόσων και τόσων ενάντια στο ΚΚΕ και στο εργατικό - λαϊκό κίνημα. Η πρακτική του Γκαίμπελς του ταιριάζει γάντι».

Ετσι, η δημοτική αρχή έσπευσε χτες, μέσω του Γραφείου Τύπου του Δήμου Αθηναίων, να απαντήσει ως εξής στο σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του Κόμματος: «Πρόκειται για μια βιαστική ανακοίνωση με απαράδεκτους και αστήρικτους προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Μόνο κάποιος κακοπροαίρετος θα έβλεπε ότι πίσω από τις αναφορές του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, βρίσκεται επίθεση προς το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Αλλού εντοπίζονται τα προβλήματα και οι διαφωνίες».

Αυτό δεν αναιρεί σε τίποτα τους αισχρούς υπαινιγμούς του για το ΚΚΕ. Αν εννοούσε κάτι άλλο ας το έλεγε ξεκάθαρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ