Πέμπτη 16 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Αλλη μια νίκη κατά του Ψωμιάδη

Εγινε τελικά χτες (γεγονός που αποτελεί έκπληξη) η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της - κινητής και ακίνητης περιουσίας της - οικογένειας Ψωμιάδη. Στους αντίδικους δόθηκε διορία ως την ερχόμενη Τετάρτη να καταθέσουν υπομνήματα, ενώ Δευτέρα και Τρίτη θα εξεταστεί (παρουσία συμβολαιογράφου) ένας μάρτυρας από κάθε πλευρά.

Ο νομικός εκπρόσωπος των «κιτρινόμαυρων» είχε εξασφαλίσει ειδική άδεια από τον ΔΣΑ. Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι της οικογένειας Ψωμιάδη, δεν το είχαν πράξει και ζήτησαν αναβολή επικαλούμενοι την απεργία. Η έδρα αρνήθηκε και τους ζήτησε να εξασφαλίσουν την σχετική άδεια αλλιώς η διαδικασία θα γινόταν χωρίς την παρουσία τους.

Η ύστατη προσπάθεια της πλευράς Ψωμιάδη (για αναβολή) έγινε με την κατάθεση αιτήματος στον ΔΣΑ να ανακαλέσει την άδεια στον δικηγόρο της ΑΕΚ. Δεν έγινε δεκτό και η εκδίκαση προχώρησε. Η απόφαση αναμένεται εντός τριμήνου. Στην ΑΕΚ πάντως αισιοδοξούν ότι μπορεί να εκδοθεί ως τις 31 Μαρτίου (ημερομηνία που κρίνεται η αδειοδότηση της ΠΑΕ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ