Σάββατο 18 Φλεβάρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Κλείνει» το ζευγάρι του τελικού

Ο Παναθηναϊκός έγινε χτες, όπως αναμενόταν άλλωστε, ο πρώτος φιναλίστ και του φετινού τελικού Κυπέλλου, αφού στον πρώτο ημιτελικό στο ΟΑΚΑ επικράτησε άνετα της Καβάλας με 90-51. Οι «πράσινοι» κόντρα στη βορειοελλαδίτικη ομάδα φάνηκαν πιο διαβασμένοι αυτήν τη φορά, σε σχέση με τις άλλες δυο που την αντιμετώπισαν για το πρωτάθλημα (μια ήττα, και με αρκετές δυσκολίες νίκη στο ΟΑΚΑ), μετατρέποντας σε... περίπατο τον αγώνα. Το χαρακτηριστικό μάλιστα για τον ΠΑΟ ήταν ότι σκόραραν και οι 12 παίκτες της αποστολής, με καλύτερους τους Λόγκαν και Βουγιούκα.

Σήμερα στο ΣΕΦ διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ (19.15, ΝΕΤ) που διεκδικούν το δεύτερο εισιτήριο, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι το ακλόνητο φαβορί απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που θα έχει και ελλείψεις βασικών στελεχών.

  • Μία μέρα νωρίτερα θα διεξαχθεί τελικά ο τελικός Κυπέλλου, κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας. Αρχικά ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 11 Μάρτη, αλλά λόγω του ποδοσφαιρικού ντέρμπι (19.30) στο ΟΑΚΑ, η αναμέτρηση θα γίνει στις 10 του Μάρτη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ