Τετάρτη 22 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ
Σημαντικές επιδόσεις

Οι σημαντικές επιδόσεις - προκρίσεις για το προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης και το μήκος των ανδρών να κλέβει την παράσταση από πλευράς εντυπώσεων ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν τη χτεσινή πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος κλειστού στίβου που διεξάγεται στο ΣΕΦ. Σε αυτούς που ξεχώρισαν συγκαταλέγονται οι Λούης Τσάτουμας και Γιώργος Τσάκωνας που απέδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα και πάλεψαν μέχρι τέλους για την πρώτη θέση στο μήκος σημειώνοντας και οι δύο καλές επιδόσεις.

Ο πανελλήνιος ρέκορντμαν σε ανοιχτό και κλειστό Τσάτουμας πήδηξε 8.05 και σημείωσε την καλύτερη φετινή επίδοση στην Ελλάδα για τα 2012, ξεπερνώντας το δικό του 8.04 που σημείωσε το περασμένο Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, παίρνοντας πανηγυρικά την πρώτη θέση από το πρώτο του κιόλας άλμα. Οσον αφορά τον νεαρό πρωταθλητή Τσάκωνα , πέρασε τα 8 μέτρα και σημείωσε την πέμπτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στη χώρα μας, παίρνοντας τη δεύτερη θέση στον αγώνα.

Την πρόκρισή του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εξασφάλισε και ο Δημήτρης Χονδροκούκης στο ύψος, ο οποίος ξεπέρασε τα 2.29 που ήταν το όριο. Το ίδιο ύψος στον ίδιο αγώνα ξεπέρασε και ο Κώστας Μπανιώτης, ο οποίος, όμως, αγωνιζόταν εκτός συναγωνισμού και με το 2.31 που είχε σημειώσει έχει εξασφαλίσει και αυτός τη συμμετοχή.

Ατομικό ρεκόρ για την Ηρώ Πίντη στα 400 μέτρα με 56.32, της έδωσε την πρώτη νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η αυλαία του πρωταθλήματος πέφτει σήμερα με το πρωινό πρόγραμμα να ξεκινάει στις 10.00 έως τις 14.45 και το απογευματινό στις 15.45 έως τις 20.00. Η ΕΤ1 θα μεταδώσει τους αγώνες από τις 18.00 έως τις 20.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ