Παρασκευή 24 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
Κλιμακώνουν τον αγώνα ενάντια στα χαράτσια

Από πρόσφατη κινητοποίηση της Λαϊκής Επιτροπής Αιγάλεω
Από πρόσφατη κινητοποίηση της Λαϊκής Επιτροπής Αιγάλεω
Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ της οδού Αμφιθέας, από την οποία συνεργεία της ΔΕΗ και εργολάβοι παίρνουν εντολές για τη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε καταστήματα και σπίτια που δεν πλήρωσαν το χαράτσι για τα ακίνητα, πραγματοποίησαν χτες το πρωί οι Λαϊκές Επιτροπές Μπραχαμίου, Ηλιούπολης και φορείς του Παλαιού Φαλήρου. Τα μέλη των επιτροπών και των φορέων συναντήθηκαν με τον Π. Στρατικόπουλο, διευθυντή του υποκαταστήματος, όπου και διαμαρτυρήθηκαν για την επιχείρηση εργολάβου της ΔΕΗ, προχτές, να διακόψει το ρεύμα σε μικρομάγαζα και σπίτια στο Μπραχάμι, που δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ. Ο διευθυντής ανέφερε ότι μόνο για την περιοχή της Καλλιθέας το μήνα Φεβρουάριο, οι εντολές διακοπής που έχουν εκδοθεί αγγίζουν τις 3.000.

Συγκεντρώσεις σε υποκαταστήματα της ΔΕΗ προκειμένου να καταθέσουν τους πληρωμένους λογαριασμούς χωρίς το χαράτσι για τα ακίνητα, πραγματοποίησαν χτες, επίσης οι Λαϊκές Επιτροπές Περιστερίου, Ηλιούπολης και 5ου - 6ου Διαμερίσματος, καλώντας τον κόσμο να αντισταθεί και να οργανωθεί ενάντια στη συνολική επίθεση που δέχεται από τα αντεργατικά μέτρα της συγκυβέρνησης. Το απόγευμα μέλη της Λαϊκής Επιτροπής 5ου-6ου Διαμερίσματος πραγματοποίησαν εξόρμηση στα καταστήματα των οδών Πατησίων, Αγίου Μελετίου και Αχαρνών, όπου συζήτησαν με τους καταστηματάρχες της περιοχής για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα οποία μπορούν να βρουν διέξοδο μέσα από την οργάνωση και τον κοινό αγώνα όλης της εργατικής τάξης. Η συγκέντρωση κατέληξε στην πλατεία Κολιάτσου.

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χτες στη ΔΕΗ Γλυφάδας από τις Επιτροπές Αγώνα Αργυρούπολης Ελληνικού, Γλυφάδας και Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

  • Νέα κινητοποίηση στα γραφεία της ΔΕΗ (οδός Καρδίτσης), θα πραγματοποιήσουν σήμερα Παρασκευή, στις 10 π.μ, το ΠΑΜΕ, το ΕΚΛ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, η ΟΓΕ και οι Λαϊκές Επιτροπές Αγώνα.

Επίσης, σήμερα στις 8 το πρωί παρέμβαση στη ΔΕΗ Καλλιθέας διοργανώνουν φορείς από τη Νέα Σμύρνη και το Παλαιό Φάληρο, στις 9 το πρωί, η Λαϊκή Επιτροπή 5ου-6ου Διαμερίσματος, παρέμβαση στον ΟΑΕΔ Γαλατσίου και στις 2.30 το μεσημέρι η Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας και το ΠΑΜΕ Υγείας, προχωρούν σε κλείσιμο των ταμείων της εφημερίας και των απογευματινών ιατρείων στο Νοσοκομείο «Αγία Ολγα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ