Τρίτη 20 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Ανατροπή πρόκρισης

Στους «8» του «Τσάλεντς Καπ» γυναικών στο χάντμπολ προκρίθηκε η Νέα Ιωνία ύστερα από την επικράτησή της επί της πορτογαλικής Πόρτο Σάλβο με 25-19. Οι Ελληνίδες μπόρεσαν να ανατρέψουν τη διαφορά του ενός τέρματος (25-24) που είχαν ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι. Τα τέρματα για την ελληνική ομάδα πέτυχαν: Μούγκοσα 5, Λιώνη 5, Πέτση 2, Βαλασίδου 4, Μπιελόμπρικ 7, Κωστοπούλου 2.

Στα εγχώρια το Σαββατοκύριακο διεξήχθη η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών με το Κιλκίς να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Πανελλήνιο, ύστερα από τις νίκες τους επί των Ιωνικού και ΒΑΟ αντίστοιχα. Οι παίκτες του Κιλκίς επικράτησαν στο ντέρμπι της αγωνιστικής του Ιωνικού με 23-20 σε ένα δυνατό παιχνίδι. Από την πλευρά τους οι πρωταθλητές δυσκολεύτηκαν αλλά πήραν τη νίκη επί των Θεσσαλονικέων με 27-25 στη συμπρωτεύουσα.

Ο Φίλιππος πέρασε ένα εύκολο απόγευμα αφού νίκησε με 28-21 τις Σχ. Ξυνή, που συνεχίζουν να μην έχουν συλλέξει βαθμό στους 15 αγώνες που έχουν δώσει. Από νίκη σε νίκη αντίθετα πορεύεται το ΣΑΚΑ που πήρε το ροζ φύλλο αγώνα κερδίζοντας αυτή τη φορά τον Αθηναϊκό με 27-21. Ο Αρχέλαος δείχνει να βρίσκει... τον καλό του εαυτό, καθώς νίκησε και τα Βριλήσσια με 35-28, ενώ τέλος ο Δούκας επικράτησε εύκολα του ΠΑΟΚ με 27-12.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ