Σάββατο 3 Μάρτη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Ωρα τελικών

Αύριο στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας θα διεξαχθεί ο 1ος τελικός της Α1 Γυναικών ΟΠΑΠ μεταξύ του ΑΣΕ Ορμή Λουξ και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που έκανε τη μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας τη Νέα Ιωνία.

Η ομάδα της Πάτρας έχει πολύ καλή ψυχολογία μετά και το 4ο κύπελλο της ιστορίας της που πανηγύρισε την περασμένη εβδομάδα στο Λουτράκι κόντρα στη Νέα Ιωνία, ενώ αυτή τη φορά θα έχει στη σύνθεσή της και τη Λιθουανή αριστερή Γιουράτε Ζιλινσκάιτε.

Στο μικρό τελικό η Νέα Ιωνία θα αντιμετωπίσει σήμερα στο γήπεδό της τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τις θέσεις 3-4 του πρωταθλήματος. Η Νέα Ιωνία θέλει δύο νίκες με καλές εμφανίσεις, ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από μία ομολογουμένως κακή περίοδο, που της στοίχισε τον στόχο του νταμπλ.

  • Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ, αφού απέμειναν 6 αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Το σημαντικότερο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής διεξάγεται στη Μίκρα, όπου ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Αερωπό Εδεσσας. Στ' άλλα ματς της αγωνιστικής:

(Μενιδίου, 15.00) ΑΕΚ - Κύδων Χανίων.

(ΔΑΚ Αργους, 18.00) Διομήδης Αργους - Αρης Νίκαιας.

(ΔΑΚ Κιλκίς, 18.00) ΓΑΣ Κιλκίς - Πανελλήνιος.

(«Φιλίππειο», 18.00), Φίλιππος Βέροιας - ΧΑΝΘ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ