Σάββατο 3 Μάρτη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΡΥΣΤΟΣ
Αντιδράσεις για τη συγχώνευση του νοσοκομείου

Με την έντονη διαμαρτυρία του κόσμου και των μαζικών φορέων εκφράστηκε χτες η αντίδραση στην υποβάθμιση του νοσοκομείου Καρύστου, που συγχωνεύεται με το νοσοκομείο Χαλκίδας με αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται συνεχώς από προσωπικό με τις μετακινήσεις προς άλλα νοσοκομεία. Μέχρι αργά το βράδυ οι κάτοικοι της Καρύστου είχαν αποκλείσει το νοσοκομείο.

Παρέμβαση για την κατάσταση στο νοσοκομείο έκανε με ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Καρύστου του ΚΚΕ, τονίζοντας ότι υπεύθυνη είναι η πολιτική της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Επίσης ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος στην Εύβοια, με ανακοίνωσή του ενημέρωσε τους κατοίκους για τις εξελίξεις στην Υγεία, ενώ το βράδυ έστειλε επείγουσα επιστολή στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, τονίζοντας ότι επιβάλλεται να σταματήσει άμεσα κάθε διαδικασία συγχώνευσης του νοσοκομείου.

Ο υπουργός Υγείας με μια προκλητική του δήλωση είπε:ι «όσοι δημιουργούν προβλήματα δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτές τις ώρες, η χώρα χρειάζεται ηρεμία !».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ