Σάββατο 10 Μάρτη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΡΗΤΗ
Προσπάθησαν να απαγορέψουν εκδήλωση της ΚΝΕ

Ρητή απαγόρευση να πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης ΤΕΙ Ηρακλείου της ΚΝΕ για τις εξελίξεις και την πρόταξη εξουσίας του ΚΚΕ στις εστίες του Ιδρύματος, θέλησαν να επιβάλουν τα μέλη του Συμβουλίου Λέσχης του ΤΕΙ, που αρνήθηκαν ομόφωνα, να παραχωρήσουν χώρο στις εστίες για την εκδήλωση της ΚΝΕ, στη λογική του «έξω τα κόμματα από τις εστίες». Εφτασαν μάλιστα στο σημείο να βγάλουν μόνοι τους ανακοινώσεις και να τις τοιχοκολλήσουν για να «ενημερώσουν» τους σπουδαστές ότι η εκδήλωση δε θα πραγματοποιηθεί στις εστίες!

Βέβαια, όσο και αν προσπάθησαν τελικά η εκδήλωση της ΚΝΕ έγινε, μέσα στις εστίες, με δεκάδες σπουδαστές που άκουσαν την πρόταση του ΚΚΕ και συζήτησαν μαζί με τα μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ για τη διέξοδο από τη σημερινή κατάσταση για το λαό και τη νεολαία και ιδιαίτερα για τους σπουδαστές των εστιών, που είναι παιδιά από εργατικές, λαϊκές οικογένειες και τη βιώνουν από πρώτο χέρι.

Με ανακοίνωσή του, το Τομεακό Συμβούλιο ΤΕΙ Ηρακλείου της ΚΝΕ καταγγέλλει τη λυσσαλέα όπως χαρακτηρίζει επίθεση σε βάρος του ΚΚΕ και της νεολαίας του και καλεί τους σπουδαστές να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, να οργανώσουν την πάλη τους μέσα από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, μέσα από τις επιτροπές αγώνα στις σχολές, στα μαθήματα, στις εστίες, για να μπουν εμπόδια στο μαύρο μέλλον που τους ετοιμάζουν. Να συμπορευτούν με το ΚΚΕ στην πάλη για την ανατροπή αυτής της πολιτικής και των κομμάτων τους μέχρι ο πλούτος αυτής της χώρας να περάσει στα χέρια του λαού!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ