Σάββατο 10 Μάρτη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
«Μαγνήτης» το Ολυμπιακό Στάδιο

Μπορεί η αυλαία της 24ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE να ανοίγει σήμερα με τρεις αναμετρήσεις, όμως το... ζουμί είναι αύριο οπότε αγωνίζονται οι δυο πρωτοπόροι.

Αναμφίβολα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Ολυμπιακό Στάδιο όπου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ σε ένα κλασσικό ντέρμπι. Η Ενωση με τον κόσμο της θέλει πάνω απ' όλα νίκη γοήτρου όπως τονίζει ο Νίκος Κωστένογλου, ενώ στην αντίπερα όχθη ο Φερέιρα τονίζει ότι οι τρεις βαθμοί είναι ο αποκλειστικός σκοπός αν η ομάδα θέλει να παραμείνει σε τροχιά τίτλου.

Ο κορυφαίος της βαθμολογίας Ολυμπιακός μετά τη νίκη στην Ουκρανία για το EUROPA LEAGUE, είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και θα υποδεχτεί τον Αρη στο «Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: ΟΦΗ-Πανιώνιος (17.15 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 2), Ατρόμητος-Δόξα Δράμας (17.15 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 3), ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης (19.30 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 1). ΑΥΡΙΟ: Κέρκυρα-Ξάνθη (15.00 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 2), Γιάννενα-Λεβαδειακός (15.00 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 3), Παναιτωλικός-Εργοτέλης (17.15 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 3), Ολυμπιακός-Αρης (17.15 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 2), ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (19.30 ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 1).

FOOTBALL LEAGUE

(18η αγωνιστική)

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Σήμερα: Ηρακλής Ψαχνών-Λάρισα, Αύριο: Πλατανιάς-Παναχαϊκή, Βύζας-Βέροια, Σέρρες-Πιερικός, Γιαννιτσά-Θρασύβουλος, Φωκικός-Εθνικός Αστέρας, Επανομή-Αγρ.Αστέρας. Ωρα έναρξης 15.00

FOOTBALL LEAGUE 2

(12η αγωνιστική-αύριο)

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 1ος ΟΜΙΛΟΣ: Χανιά-Πανηλειακός, Κεραυνός Γλυφάδας-Ηλυσιακός, Καλαμάτα-Προοδευτική, Ζάκυνθος-ΠΑΟ Ρούφ, Αστέρας Μαγούλας-Απόλλωνας. Ρεπό ο Ρούβας.

2ος ΟΜΙΛΟΣ: Αετός Σκύδρας-Εθνικός Γαζώρου, ΑΕΠ Ηρακλής-Μεγ. Αλέξανδρος, Τύρναβος-Τηλυκράτης, Νίκη Βόλου-Οικονόμος, Οδυσσέας-Δόξα Κρανούλας, Απόλλων 1926-Βατανιακός. Ωρα έναρξης των αγώνων 15.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ