Σάββατο 10 Μάρτη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Δραστηριότητες των οργανώσεων της ΚΝΕ
Σήμερα Σάββατο
  • Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Μαγνησίας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Δεν σκύβουμε το κεφάλι - Ηρθε η ώρα της αντεπίθεσης με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ για την εξουσία του λαού», στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ στο Βόλο (Παύλου Μελά 63 και Γαλλίας).
  • Η ΟΒ Σκοπέλου της ΚΝΕ οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Υπάρχει λύση! Συμπόρευση με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, οργανωμένος, ανυποχώρητος αγώνας ενάντια στη μισθωτή σκλαβιά και τη ανεργία», στις 7 μ.μ., στην καφετέρια «PABLOS».
  • Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χίου της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Μη ναρκώνεις το μυαλό και τη ζωή σου - Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά», στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Ομιλήτρια Νικολέτα Γωνιάδη, μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χίου της ΚΝΕ.
  • Η ΟΒ Χημικού και Βιολογικού Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνει σύσκεψη με θέμα «πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ», στις 6 μ.μ., στα γραφεία της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Ομιλητής Δημήτρης Μπιργαλιάς, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου ΑΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ.
Αύριο Κυριακή
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ διοργανώνει στο Αγρίνιο φεστιβάλ για μικρά παιδιά, από τις 11 π.μ. ως τις 2 μ.μ., στο στέκι του Εργατικού Κέντρο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικοκινητικά παιχνίδια, δραστηριότητα «μουσικές ευχές», αφήγηση παραμυθιού «το τραγούδι των πουλιών», κατασκευή αυτοσχέδιων μουσικών οργάνων, εργαστήρι ζωγραφικής.
  • Η Οργάνωση Ιταλίας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση στο Ουρμπίνο με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ», στις 5 μ.μ., στο Collegio Tridente Urbino. Ομιλητής Γιάννης Γκιόκας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.
  • Οι ΟΒ Πτολεμαΐδας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για το πρόβλημα των ναρκωτικών και το νέο νομοσχέδιο», στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας. Ομιλήτρια Εφη Τσίγκα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
  • Οι ΟΒ Σιάτιστας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Η καπιταλιστική κρίση και οι θέσεις του ΚΚΕ», στις 5 μ.μ., στο καφέ «ΣΥΡΙΟΣ».
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Κοζάνης της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Πολιτικές Εξελίξεις και η Πρόταση Διεξόδου του ΚΚΕ», στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης. Ομιλητής Αντώνης Τσάκωνας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ