Σάββατο 10 Μάρτη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
«Δεν τους χαρίζουμε τις ζωές μας»

Πρεμιέρα αύριο της φετινής διοργάνωσης. Η μαζική συμμετοχή που έσπασε ρεκόρ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αποτελεί την καλύτερη απάντηση της εργατικής τάξης και της νεολαίας στην αντιλαϊκή επίθεση

Με τις συμμετοχές να φτάνουν στον αριθμό ρεκόρ των 48 ομάδων, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη χρονιά, το φετινό Εργατικό Τουρνουά ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ κάνει πρεμιέρα την Κυριακή με τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων. Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι δωρεάν και η φάση των ομίλων θα είναι αφιερωμένη στον αγώνα κατά των ναρκωτικών και η τελική φάση στον αγώνα των απεργών της «Χαλυβουργικής».

Η μαζική συμμετοχή που καταγράφηκε φέτος αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την απήχηση που έχει το εργατατικό τουρνουά στους νέους, στους εργαζόμενους και στη λαϊκή τάξη. Μια διοργάνωση με ιδιαίτερη σημασία καθώς αποτελεί μια διαφορετική έκφραση αντίστασης στην πολιτική που έχει παραδώσει τον αθλητισμό στις ορέξεις των μονοπωλίων. Απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα στην εργατική και εργαζόμενη νεολαία, ενάντια στη ναρκωκουλτούρα με την οποία θέλουν να τη ξεφορτωθούν. Την ώρα που η επίθεση του κεφαλαίου και ειδικότερα της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου στα δικαιώματα των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων οξύνεται συνεχώς, η ανεργία φουντώνει, τα χρήματα να μη φτάνουν για τα στοιχειώδη, κάποιοι δίνουν τη δική τους απάντηση, ότι δε θα τους χαρίσουν τις ζωές τους.

  • Ανακοίνωση εξέδωσε η Επιτροπή Αγώνα Σπουδαστών στο «ΙΕΚ Ακμή» όσον αφορά τον πρώτο αγώνα της ομάδας με την αντίστοιχη του Σωματείου Χαλυβουργών. Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, αποτελεί τιμή για την ομάδα των Σπουδαστών του «ΙΕΚ Ακμή» να αντιμετωπίσουν στο γήπεδο την αντίστοιχη των Χαλυβουργών οι οποίοι εδώ και 4,5 μήνες με την απεργία τους κρατάνε τη φλόγα της αντίστασης και της παρεμπόδισης των αντεργατικών μέτρων αναμμένη. Η Επιτροπή Αγώνα Σπουδαστών του «ΙΕΚ ΑΚΜΗ» καλεί όλους να παραβρεθούν στο γήπεδο της Χωράφας στο Περιστέρι την Κυριακή στις 11.00.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής είναι:

Γήπεδο Ρουφ (Πειραιώς και Εχελίδων, στο συγκρότημα του ΟΝΑ):

7ος Ομιλος 10πμ Λογιστές Πειραιά-Διάβαση, 11πμ Cosmote-Νόστος. 10ος Ομιλος: 12μ ΠΑΣΕΒΕ-Καλλιτέχνες, 1μμ Παρέμβαση-Softex. 11ος Ομιλος: 2μμ Ανεργοι Καλλιθέας-ΝΟΥΝΟΥ, 3μμ Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων-ΣΥΝΦΑ.

Γήπεδο Περιστερίου (Χωράφα - Πευκών και Ιωαννίνων)

9ος Ομιλος: 10πμ Lavipharm-Μετανάστες Αιγύπτου, 11πμ Χαλυβουργία-Ακμή. 2ος Ομιλος: 12μ ΦΑΓΕ-Ματσούκης, 1μμ Cuba libre-ΟΤΙΣ. 5ος Ομιλος: 2μμ Ηλεκτρολόγοι-3Ε Εκτυπωτική, 03μμ Συνδικάτο Ξύλου- Γαϊτάνος.

Γήπεδο Ν. Ιωνίας (δίπλα από τα ΚΕΠ, στο σταθμό του ηλεκτρικού)

4ος Ομιλος: 10πμ Σωματείο Χρηματοπιστωτικού-Μετανάστες Μπαγκλαντές, 11πμ Λαϊκή Επιτροπή Ηλιούπολης-Ανεργοι ΣΕΤΗΠ. 8ος Ομιλος: 12μμ Λογιστες2 - Λιθογράφοι, 1μμ Κωνσταντακάτος-ΣΕΤΗΠ, 12ος Ομιλος, 2μμ ΣΥΚΑΣ-ΠΕΙΦΑΣΥΝ, 3μμ ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ-ΝΙΜΑ.

Γήπεδο Ελληνορώσων (Βλαχάκη και Καραθεοδωρή):

6ος Ομιλος 10πμ Σωματείο Ιδ. Υπαλληλων - Οικοδόμοι Καλλιθέας 11πμ ΤΑSTY- Σωματείο Carefour/Mαρινοπουλος. 1ος Ομιλος 12μμ Λογιστές - Μellon/Fintrust, 1μμ OTA-Συνδικάτο Μετάλλου. 3ος Ομιλος 2μμ Συνδικάτο επισιτ./τουρισμού-Σωματειακή επιτροπή ΟΤΕ, 3μμ Συνδικάτο Ενέργειας-Φοιτητές Επισιτισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ