Τρίτη 13 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
φωτό

Πέρασαν 6 χρόνια από τότε που «έφυγε» ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας, παππούς και προπάππος ο κομμουνιστής, παλαίμαχος αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, ΜΗΝΑΣ ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 150 ευρώ, ως οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών.

***

φωτό

Στη μνήμη του συντρόφου, μέλους του ΚΚΕ και φίλου, ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΟΥΠΑ, που τόσο νωρίς «έφυγε» από τη ζωή, οι σύντροφοι και φίλοι, αντί για στεφάνι, προσφέρουν στο ΚΚΕ 120 ευρώ, μέσω της Νομαρχιακής Βιομηχανίας του ΚΚΕ. Μαζί χτίζαμε το σοσιαλισμό στη Λαϊκή Δημοκρατία της Πολωνίας, με την επιστροφή στην Ελλάδα μαζί μπήκαμε στον αγώνα για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Στο τέλος, η νίκη θα είναι δική μας.

Οι οικογένειες: Αδαμίδου, Γκούσκου και Ιγνατίδου.

***

φωτό

Προχτές την Κυριακή, 11 Μάρτη 2012, στο χωριό Σκάρφεια Λοκρίδας, έγινε το 40ήμερο μνημόσυνο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΗ, αγαπητού φίλου, συναγωνιστή στην Εθνική Αντίσταση και το ΔΣΕ και συντρόφου.

Στη μνήμη του, αντί για στεφάνι στο νωπό τάφο του, ο Γιώργης Μωραΐτης πρόσφερε 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

***

φωτό

Στην αξέχαστη μνήμη του συντρόφου μου, ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, από τον Ιασμο Ροδόπης, κομμουνιστή, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, πολεμιστή του Αλβανικού Μετώπου που «έφυγε» στις 7 Μαρτίου 1977, προσφέρω 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» και 50 ευρώ στη «Δημοκρατική Μέριμνα».

Η γυναίκα του

Νίτσα Παπανικολάου

***

φωτό

Στη μνήμη του συντρόφου, ΘΑΝΑΣΗ ΣΥΜΙΩΤΗ, που «έφυγε» από τη ζωή πρόσφατα, αντί για στεφάνι στο νωπό τάφο του, προσφέρω, μέσω ΚΟ Υμηττού, 30 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ.

Τάκης Ψημμένος


ΜΗΝΑΣ ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ
ΜΗΝΑΣ ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΤΣΕΤΖΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΤΣΕΤΖΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΠΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΠΑΣ

 ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΥΜΙΩΤΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΥΜΙΩΤΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ