Σάββατο 17 Μάρτη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«ΣΥΚΑΣ»: Στην ανάκληση της απόλυσης του εργαζόμενου προχώρησε η εταιρεία «ΣΥΚΑΣ» (ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις), μετά την απεργία που το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας και η Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών Νομού Αττικής είχαν εξαγγείλει για τη Δευτέρα. Η εργοδοσία είχε απολύσει τον εργάτη αφού διεκδικούσε τα δεδουλευμένα του και παρότρυνε τους συναδέλφους του να κάνουν το ίδιο.

ΠΕΡΑΜΑ: Αγωνιστικές κινητοποιήσεις μέχρι να πληρωθούν όλοι οι εργαζόμενοι αποφάσισαν χτες στη γενική τους συνέλευση οι εργαζόμενοι του Δήμου Περάματος. Τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο υπουργείο Εσωτερικών. Επίσης με συντριπτική πλειοψηφία επικαιροποίησαν παλαιότερη απόφαση του ταξικού σωματείου για δικαίωμα ψήφου όλων των εργαζομένων, ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας, για το συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ: Συνεχίζονται, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, οι εκλογές στο Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Λάρισας. Η απερχόμενη διοίκηση καλεί τους οικοδόμους που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα να προσέλθουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα τις επόμενες μέρες (σήμερα Σάββατο, 10 πρωί με 4 το απόγευμα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ