Παρασκευή 23 Μάρτη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ «PHONEMARKETING»
Ετοιμάζουν νέα απεργία ενάντια στην εκ περιτροπής απασχόληση

Στο πλευρό των εργαζομένων κινητοποιείται ολόπλευρα η Λαϊκή Επιτροπή της περιοχής

Δυνατό «χαστούκι» στην εργοδοσία που επιχειρεί να επιβάλει εκ περιτροπής απασχόληση έδωσαν και χτες οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση «Phonemarketing» (τηλεφωνικό κέντρο στη Ν. Ιωνία) που στη συντριπτική τους πλειοψηφία συμμετείχαν στην 24ωρη απεργία, όπως αποφάσισαν στη γενική τους συνέλευση. Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι με επιτυχία είχαν πραγματοποιήσει απεργία και προχτές με απόφαση του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Ν. Αττικής (ΣΕΤΗΠ). Οι εργαζόμενοι όπως αποφάσισαν στη χτεσινή τους συνέλευση συνεχίζουν τον αγώνα τους με νέα 24ωρη απεργία σήμερα.

Στο πλευρό τους, οι απεργοί εκτός από το ΣΕΤΗΠ έχουν και τη «Λαϊκή Επιτροπή» και τους φορείς που την συγκροτούν: Παράρτημα Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ιωνίας, Επιτροπές ΕΒΕ και Ανέργων, Σύλλογος Γυναικών, Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΤΕΒΕ, Παράρτημα ΕΣΥΝ, Σύλλογος Δασκάλων «Γ. Σεφέρης» και Συνδικάτο ΟΤΑ. Σε αυτήν την κατεύθυνση με πρωτοβουλία της «Λαϊκής Επιτροπής», αύριο Σάββατο με το ΣΕΤΗΠ και τους εργαζόμενους στην επιχείρηση θα γίνει εξόρμηση - ενημέρωση στην περιοχή της Ν. Ιωνίας.

Σημειώνεται ότι η εργοδοσία, αφού πρώτα για μήνες καθυστερούσε τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους, την περασμένη Δευτέρα τους εξόφλησε για να τους καλέσει στην υπογραφή νέων συμβάσεων που θα προβλέπουν 8ωρη απασχόληση τη βδομάδα! Στο κενό έπεσε χτες η προσπάθεια της εργοδοσίας να στήσει «διαβούλευση» με τους εργαζόμενους για την εφαρμογή της εκ περιτροπής εργασίας, αφού οι εργαζόμενοι που μπήκαν για δουλειά ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα. Ακριβώς για αυτό η εργοδοσία μαζί με την Αστυνομία (την οποία είχε καλέσει) επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους στεκόμενοι στην πόρτα και καλώντας όσους θέλουν να μπουν για δουλειά. Προσπάθεια που επίσης έπεσε στο κενό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ