Τρίτη 27 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Αφιέρωμα στον Κ. Καρυωτάκη

Εβδομαδιαία αφιερώματα σε Ελληνες ποιητές μεταδίδει το Τρίτο Πρόγραμμα της ελληνικής ραδιοφωνίας. Το Τρίτο Πρόγραμμα θα μεταδώσει συνολικά 30 αφιερώματα σε ποιητές από όλο το φάσμα του ελληνικού ποιητικού λόγου.

Από τον Διονύσιο Σολωμό, τον Αγγελο Σικελιανό και τον Κώστα Καρυωτάκη μέχρι τους νεότερους Γιώργο Μαρκόπουλο, Ηλία Λάγιο και Γιάννη Βαρβέρη, συναντήθηκαν μέσα από σπάνια ηχογραφήματα, αλλά και πρωτότυπες ηχογραφήσεις με τις «φωνές» της ελληνικής ποίησης. Ξεχωριστή θέση στο όλο εγχείρημα κατέχει το κυριακάτικο ωριαίο αφιέρωμα στον ποιητή της εβδομάδας που προηγήθηκε, ένα ραδιοφωνικό ταξίδι που συστήνει με τρόπο εύστοχο τον τιμώμενο ποιητή, μέσα από κείμενα, κριτικές, μελέτες και αναφορές, που συνοδεύουν το έργο του.

Αυτή τη βδομάδα (26 Μάρτη - 1 Απρίλη) θα μεταδοθεί αφιέρωμα στο λόγο του ποιητή Κώστα Καρυωτάκη. Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10.00, 13.55, 18.10, 20.30 θα μεταδίδονται τρίλεπτα αφιερώματα και κάθε Κυριακή στις 10.00 και σε επανάληψη στις 16.00 θα μεταδίδεται ωριαίο αφιέρωμα στον τιμώμενο ποιητή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ