Τετάρτη 28 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΝΑΡΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΝΑΡΔΗΣ
φωτό

Οι σύντροφοι, Κώστας Αναστασόπουλος και Τάκης Σαρέλας από την Καλαμάτα, μετανάστες στο Σίδνεϊ Αυστραλίας, προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 δολ. Αυστραλίας στη μνήμη του Αετού του Πάρνωνα και του Ταΰγετου, ΑΡΙΣΤΟΥ ΚΑΜΑΡΙΝΟΥ, καπετάνιου του Δημοκρατικού Στρατού Πελοποννήσου.

***

φωτό

Στην άσβεστη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου, στη ζωή και στον αγώνα, ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΝΑΡΔΗ, για τα γενέθλιά του, καθώς και στη μνήμη των συναγωνιστών του και συντρόφων μαχητών του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ - ΔΣΕ, που βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν στον αγώνα για τα ιδανικά του Σοσιαλισμού, από το χωριό Βουτιάνοι Λακωνίας, για την ενίσχυση του ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ στο «Ρ» και 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Λυκότρυπας.

Η γυναίκα του Ελένη Λιναρδή

***

φωτό

Στη μνήμη της αγαπημένης μας μητέρας,

ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ,

μαχήτριας του ΔΣΕ, στον ένα χρόνο από το θάνατό της, προσφέρουμε: Για την ενίσχυση του ΚΚΕ 50 ευρώ, για την ενίσχυση του ΠΑΜΕ 50 ευρώ και για τους απεργούς της Χαλυβουργίας 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Παρ/ής.

Τα παιδιά της

***

φωτό

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΚΟΒΑΣΙΛΗ που «έφυγε» από τη ζωή στις 16.3.2012, προσφέρουμε το ποσό των 280 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος. Ο σύντροφος Γιώργος ήταν μέλος του ΚΚΕ από το 1934 και σε όλη του τη ζωή και με τη δράση του υπερασπίστηκε με αυταπάρνηση και αυτοθυσία την υπόθεση του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

Οι σύντροφοί του της ΚΟΒ Πατησίων

* Στη μνήμη του συντρόφου μου και αγαπημένου φίλου, ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΚΟΒΑΣΙΛΗ, προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματός μας, μέσω ΚΟΒ Πατησίων.

Μαρία Δελή και Μιχάλης Δελής


ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ
ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΚΟΒΑΣΙΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΚΟΒΑΣΙΛΗΣ

ΑΘΗΝΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΘΗΝΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ