Σάββατο 31 Μάρτη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ
Καταγγέλλουν τη μη έγκαιρη καταβολή των δεδουλευμένων τους

Σε κατάσταση εξαθλίωσης έχει φέρει η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας τους εργαζόμενους, καθώς όπως αναφέρουν σε καταγγελία τους «από τον Μάιο του 2011 έχει αρχίσει η καταβολή του μισθού μας σε δόσεις και αυτές ετεροχρονισμένες (μη έγκαιρα - με καθυστέρηση τουλάχιστον ενός μηνός)». Για το λόγο αυτό προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας και καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας για να εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους. Το Δεκέμβρη του 2011 προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία για τη μη καταβολή του δώρου των Χριστουγέννων. Μετά από αυτό η διοίκηση τους πλήρωσε σε μηδενικό χρόνο, αλλά από τότε και μετά συνεχίζεται η ίδια κατάσταση.

«Από την άλλη πλευρά», όπως καταγγέλλουν, «η πλειοψηφία των μελών του σωματείου των εργαζομένων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όχι μόνο ανύπαρκτη είναι, αλλά ουσιαστικά με τη στάση της βοηθάει την εργοδοσία».

Σχετική Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου, Βέρα Νικολαΐδου, Γιάννης Πρωτούλης, Γιάννης Γκιόκας και Λιάνα Κανέλλη και ερωτούν τον αρμόδιο υπουργό Τουρισμού και Αθλητισμού τι μέτρα θα πάρει ώστε να αποδοθούν άμεσα στους εργαζόμενους τα δεδουλευμένα τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ