Τρίτη 10 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Νέα... χαστούκια

Τελειωμό δεν έχουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ τα «χαστούκια», ελέω των «σωτήρων» - μετόχων και των υπαλλήλων τους διοικούντων. Σαν να μην φτάνουν οι ήδη γνωστές τεράστιες οφειλές - που καθιστούν έντονα αμφισβητήσιμη τη δυνατότητα της εταιρείας να εξασφαλίσει άδεια (σε Ελλάδα και Ευρώπη) - προστίθενται και νέες... Χτες έγινε γνωστό ότι προέκυψε νέο πρόστιμο από την Εφορία (για το διάστημα Μάρτης - Δεκέμβρης 2011).

Το «μπουγιουρντί» - σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sentra Goal» - ύψους περίπου 2,7 εκατ. ευρώ αφορά: Πράξη Προσδιορισμού ΦΠΑ ύψους 260.000 ευρώ, φύλλα ελέγχου 333.840 ευρώ, 2.135.863 (για μη καταβολή φόρου μετεγγραφών), 6.061 ευρώ (φόρος αμοιβών τρίτων), 41.800 ευρώ (φόρος ελευθέρων επαγγελμάτων). Σύμφωνα με τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ, Α. Δημητρέλο, το ποσό έχει συμπεριληφθεί στην υπό συζήτηση ρύθμιση.

  • Σε πετυχημένη επέμβαση υποβλήθηκε - από τον Λάκη Νικολάου - ο Κ. Βλάχος. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων είχε υποστεί κάταγμα στο αντιβράχιο (πήχης) και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ενάμιση μήνα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ