Σάββατο 21 Απρίλη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Το ενδιαφέρον στο «Ελ κλάσικο»

Το κλασικό ντέρμπι της Ισπανίας και ένα από τα πιο δημοφιλή (αν όχι το δημοφιλέστερο) στον κόσμο, η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που διεξάγεται σήμερα στο «Καμπ Νου» της Βαρκελώνης (21.00, ΟΤΕ TV), μονοπωλεί το ενδιαφέρον σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Με τους Μαδριλένους να προηγούνται στη βαθμολογία, άλλα τους Καταλανούς το τελευταίο διάστημα να έχουν μειώσει τη διαφορά στους 4 πόντους, 4 αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, το σημερινό παιχνίδι, πέρα από τις γνωστές ιδιαιτερότητες, έχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τρεις στροφές πριν το φινάλε της Μπουντεσλίγκα και μπορεί η μάχη του τίτλου να έχει κριθεί, τα πράγματα όμως παραμένουν ρευστά όσον αφορά την παραμονή και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Στην αγωνιστική αυτού του Σαββατοκύριακου ξεχωρίζουν τα παιχνίδια της κορυφής, της πρωτοπόρου Ντόρτμουντ, που υποδέχεται την Γκλάντμπαχ, και της δεύτερης Μπάγερν, που αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Βέρντερ Βρέμης.

ΑΓΓΛΙΑ: Το σημερινό ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ της Αρσεναλ και της Τσέλσι είναι από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν αυτή την αγωνιστική, καθώς το αποτέλεσμά του θα κρίνει πολλά για το σκηνικό που αφορά τις θέσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ και τις αντίστοιχες για το Γιουρόπα Λιγκ. Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί την Εβερτον θέλοντας να κάνει ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, την ώρα που η δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην έδρα της Γουλβς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ