Τετάρτη 25 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Στο ΕΣΡ ο «FLASH» την ερχόμενη βδομάδα

Την εργοδοσία του ραδιοφωνικού σταθμού «FLASH», που προχτές προχώρησε στην αιφνιδιαστική αναστολή της λειτουργίας του και μία μέρα μετά ξανάρχισε τη μετάδοση μουσικού προγράμματος, καλεί την ερχόμενη βδομάδα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις για το τι συμβαίνει στο σταθμό.

Ο ιδιοκτήτης Πέτρος Κυριακίδης προχτές αποφάσισε να βάλει «λουκέτο» στο σταθμό επειδή οι τεχνικοί που βρίσκονταν σε απεργιακές κινητοποιήσεις κατάφεραν να αποτρέψουν τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που προσπάθησε να στήσει τα ξημερώματα. Χτες, κατέβαλε δεδουλευμένα που όφειλε στους τεχνικούς και η απεργία ανεστάλη.

Στο μεταξύ, ο Πέτρος Κυριακίδης, ιδιοκτήτης του «FLASH», απέκτησε και τον τηλεοπτικό σταθμό «SPOR TV» Αττικής. Χτες, το ΕΣΡ ενέκρινε τη μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών από την εταιρεία «Ραδιοτηλεοπτική Προβολή ΑΕ» (του γιου του Γ. Κυριακίδη) στον Π. Κυριακίδη έναντι 650.000 ευρώ.

Παράλληλα, το ΕΣΡ κατά τη χτεσινή του συνεδρίαση ενέκρινε τη μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών του ραδιοσταθμού «Village FM» Αττικής από την εταιρεία «Nostereo Entertainment» στην «3D Ραδιοφωνική Εταιρεία» έναντι 1,4 εκατομμυρίων ευρώ.

Κατά τα λοιπά επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ στον «ΣΚΑΪ» για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση και αθέμιτη προβολή του χορηγού στην εκπομπή «Life», 15.000 ευρώ στον «Δέλτα TV» Αλεξανδρούπολης για παράνομη δικτύωση χωρίς την άδεια του ΕΣΡ και 5.000 ευρώ στον «Ιόνιον FM» για απρεπή συμπεριφορά και έκφραση εναντίον προσώπου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ