Σάββατο 28 Απρίλη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«ΦΩΚΑΣ»: Νέα 24ωρη απεργία πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα καταστήματα «Φωκάς» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κλιμακώνοντας μαζί με τα ταξικά συνδικάτα του κλάδου την πάλη τους ενάντια στην εκ περιτροπής απασχόληση που θέλει να επιβάλλει η εργοδοσία.

ΦΑΡΜΑΚΟ: Στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση καλεί αύριο Κυριακή 29 Μάη το Συνδικάτο εργαζομένων Φαρμάκου καλλυντικού Αττικής Πειραιά και νήσων, στις 11 π.μ. στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).

ΚΤΕΛ: Νέες κινητοποιήσεις σήμερα και αύριο, των οδηγών του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, για να ανακληθούν οι 6 απολύσεις συναδέλφων τους και να σταματήσει κάθε σκέψη για νέες απολύσεις. Σήμερα Σάββατο προγραμματίζουν στάση εργασίας από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ και αύριο Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

«ΚΟΥ ΚΟΥ»: Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα καταστήματα παιχνιδιών της επιχείρησης «ΚΟΥ ΚΟΥ» στη Θεσσαλονίκη και τις άλλες πόλεις. Απαιτούν από την εργοδοσία να καταβάλει άμεσα τα δεδουλευμένα που τους οφείλει για τους δύο τελευταίους μήνες και να σταματήσει το μέτρο της εκ περιτροπής εργασίας που τους επέβαλε. Στη Θεσσαλονίκη θα γίνει συγκέντρωση στις 11 το πρωί έξω από το κατάστημα της επιχείρησης στην οδό Αριστοτέλους, στο κέντρο της πόλης.

ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ: Σε 4ωρη στάση εργασίας (12μ. - 4μ.μ.) προχωρούν οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία και τον επισιτισμό τη Δευτέρα, 30 Απρίλη. Στο πλαίσιο της στάσης εργασίας θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη 1 το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της Πανελλήνιας Ενωσης Ξενοδόχων, όπου θα βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση για την κλαδική σύμβαση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ