Κυριακή 29 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

Μέλη και Φίλοι των εργατικών συνδέσμων Αυστραλίας, «ΣΩΚΡΑΤΗ» Νιούκαστλ, «ΑΤΛΑΣ» του Σίδνεϊ και «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» Μελβούρνης, προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ναυτεργατών, 6.000 δολάρια Αυστραλίας για την εκλογική καμπάνια του Κόμματος της εργατικής τάξης. Σήμερα είναι ξεκάθαρο σε όλους τους εργαζόμενους και γενικά στα λαϊκά στρώματα ότι ο μόνος δρόμος για την αντιμετώπιση της λαίλαπας που έχουν εξαπολύσει το Κεφάλαιο, Κυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ, βρίσκεται στο δυνάμωμα και το συντονισμό του ταξικού κινήματος και την ανάπτυξη της ταξικής πάλης. Στις συνθήκες αυτές, η ψήφος στο ΚΚΕ που σημαίνει δυνάμωμα -και στη Βουλή- του Κόμματος, θα είναι αποφασιστικής σημασίας για το ανέβασμα και την αποτελεσματικότητα της ταξικής πάλης.

***

Στις 23.2.2012, ημέρα της επετείου ίδρυσης της ηρωικής ΕΠΟΝ, η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Γαλατσίου οργάνωσε εκδήλωση με την παρουσία αρκετών φίλων, συναγωνιστών και συντρόφων, για να τιμήσει τις εκατοντάδες συναγωνίστριες/τές και συντροφους/σσες ΕΠΟΝίτες που έπεσαν στα πεδία των μαχών ενάντια στους κατακτητές στην Κατοχή και τον Εμφύλιο. Πολλοί δολοφονήθηκαν - εκτελέστηκαν από στρατοδικεία και άλλοι από κακουργιοδικεία για την προσφορά τους στην Αντίσταση.

Προσωπικά κι εγώ, όντας ανταρτο-ΕΠΟΝίτης στο 15ο Σύνταγμα του 3ου Τάγματος Πετρίτση και 10ου Λόχου Εξαρχου στην περιοχή Μουργκάνας, τιμάω τη μνήμη τους, προσφέροντας 500 ευρώ στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ. Βοήθεια που έχει ανάγκη, ιδιαίτερα με τις εκλογές.

Εκκληση δική μου, αλλά και ανταπόκριση στη διακήρυξη της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ για βοήθεια απ' όλους μας, Αντιστασιακούς, απογόνους και φίλους με οικονομικά και ψήφο.

Συντροφικά, Α.Κ.

***

Για να πω τιμή και δόξα στους αγωνιστές Μπολσεβίκους και όσους άλλους έπεσαν μαχόμενοι στο πλευρό της Οκτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης του 1917 (τα 94 χρόνια της οποίας γιορτάστηκαν πρόσφατα) για την ανατροπή του φεουδο-καπιταλιστικού συστήματος στη Ρωσία καθώς και για να βοηθήσω τον προεκλογικό αγώνα του ΚΚΕ, προσφέρω 1.000 ευρώ.

Μανούσος Αεράκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ