Πέμπτη 3 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΧΟΛΙΑΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΧΟΛΙΑΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
φωτο 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΓΙΩΡΓΗ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ και ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ο Νίκος και η Καίτη Καππάτου προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, για τον εκλογικό αγώνα, μέσω ΚΟΒ Μοσχάτου.

φωτο

Στη μνήμη του πατέρα μας ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΔΑΛΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του λαϊκού κινήματος, προσφέρουμε 100 ευρώ για τις προεκλογικές ανάγκες του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κορυδαλλού

Κώστας - Καίτη

***

φωτό

Στην μνήμη του αδελφού μου, ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΥ, αντιστασιακού αξιωματικού του ΕΛΑΣ, προσφέρω στο ΚΚΕ, για τον εκλογικό αγώνα, 500 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Γυθείου.

Πατρίκιος Αποστολάκος

***

φωτο

Με τη συμπλήρωση 5 χρόνων από το θάνατο της αξέχαστης συζύγου μου, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ο σύζυγός της Βαγγέλης και τα παιδιά τους: Χρήστος και Σοφία, προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ για την ενίσχυση του προεκλογικού αγώνα και στην πάλη για ένα καλύτερο αύριο.

***

φωτό

Στην μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΤΣΑΡΑΜΙΑΔΗ, αγωνιστή κομμουνιστή που έμεινε πιστός στα ιδανικά του κομμουνισμού μέχρι το θάνατό του, η ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας προσφέρει 50 ευρώ στό Κόμμα.

***

φωτο

Πέρασαν 10 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΙΑΣΤΟΣ. Ο σ. Παναγιώτης γεννήθηκε στο χωριό Κούτελη της επαρχίας Καλαβρύτων το 1947. Από πολύ μικρή ηλικία οργανώθηκε στη νεολαία της ΕΔΑ. Το 1967 η δικτατορία τον εξόρισε στα Γιούρα. Συνέχισε να αγωνίζεται μέσα από τις οργανώσεις του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του.

ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ
ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ
Στην μνήμη του, ο ανιψιός του, Νίκος Βλάχος, προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Πάτρας Αχαΐας.

***

φωτό

Στην μνήμη του σ. ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΡΙΕΖΗ, ο σ. Αλέκος Καρυδάκης προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Αγ. Τριάδας Κοκκινιάς, 40 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

Ο Αλέκος Δαϊσπάγγος και η Νίτσα Ταχιντζή προσφέρουν, στην μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας και του σοσιαλισμού ΣΑΒΒΑ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗ, μέσω της ΚΟΒ Σφαγείων Λόφου Σικελίας, το ποσό των 50 ευρώ.

***

Η οικογένεια του Στρατή Κωστάκου προσφέρει, στην μνήμη του αδελφού του, ΝΙΚΟΥ ΚΩΣΤΑΚΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, της Αντίστασης κατά της χούντας και των αγώνων του λαού για ειρήνη και λαϊκή κυριαρχία, το ποσό των 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΝΕ Λακωνίας.

***

Ο Χρύσανθος Κωστάκος του Στρατή προσφέρει, στην μνήμη των θείων του: ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΚΩΣΤΑΚΟΥ, αντάρτη του ΔΣΕ Πελοποννήσου που έπεσε στη μάχη της Πιάνας Αρκαδίας, το 1948, και του ΝΙΚΟΥ ΚΩΣΤΑΚΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, της Αντίστασης κατά της χούντας και των αγώνων του λαού για ειρήνη και λαϊκή κυριαρχία, το ποσό των 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

***

φωτό

Στις 13 Ιούνη συμπληρώνονται 8 χρόνια από τότε που σε αποχωριστήκαμε για πάντα πολυαγαπημένε μου ανιψιέ, ΑΡΗ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΕ. Πάνε 8 χρόνια από το καρτέρι που σου έστησε ο χάρος με τη μορφή του ανθρωπόμορφου τέρατος στη θάλασσα της Σαλαμίνας. 8 χρόνια σκληρού πικρού πόνου για τον τόσο άδικο και πρόωρο χαμό σου. Αρη μου, το κενό της απουσίας σου είναι τεράστιο. Σύντροφος και παρηγοριά μας οι μνήμες της σύντομης ζωής σου, η υπερηφάνεια για ό,τι πάλεψες και κατάφερες.

Στην μνήμη σου αητέ μου, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ ιδιωτικών υπαλλήλων, 300 ευρώ για τον προεκλογικό αγώνα του Κόμματός μας, του ΚΚΕ.


ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΡΙΕΖΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΡΙΕΖΗΣ

ΒΑΡΔΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΒΑΡΔΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γιώργης Τρικαλινός
Γιώργης Τρικαλινός

ΤΡΥΦΩΝΑΣ Αντων. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ
ΤΡΥΦΩΝΑΣ Αντων. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΡΑΜΙΑΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΡΑΜΙΑΔΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ