Σάββατο 5 Μάη 2012 - Κυριακή 6 Μάη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΦΩΤ.

Στη μνήμη του ΗΛΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, που υπήρξε παράδειγμα κομμουνιστή, πιστός εκφραστής των κομμουνιστικών χαρακτηριστικών και υπόδειγμα αγωνιστή. Απ' όποιο μετερίζι και αν στρατεύτηκε, με τη δράση του άφησε κληρονομιά για τους νέους αγωνιστές.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του Ελένη προσφέρει 100 ευρώ στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Σουφλαρίων Λάρισας.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης ΠΕΑΕΑ Κοκκινιάς ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (Αθηνούλα), ο εγγονός της Γιάννης Παπαδόπουλος προσφέρει 50 ευρώ στο τιμημένο Κόμμα της εργατιάς, το ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ταξιάρχη Κορυδαλλού, για τις ανάγκες των εκλογών.

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΑΔΑΜ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ, των αδερφών μου ΠΕΤΡΟΥ και ΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ, της αδελφής μου ΦΙΛΙΩΣ ΤΖΙΜΗ, καθώς του συζύγου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΡΜΠΕΡΗ και του γιου μου ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΑΡΜΠΕΡΗ, προσφέρω 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη» και 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κατασκευών Α'.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του πατέρα μου ΜΗΤΣΟΥ ΚΑΪΛΑ, πρόεδρου του Κέντρου Μελέτης Ιστορίας της Εθνικής Αντίστασης, αγωνιστή του ΔΣΕ και αταλάντευτου κομμουνιστή ως το τέλος της ζωής του, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανάκασσας Αγ. Αναργύρων.

Η κόρη του Ελευθερία Κάιλα, από Βερολίνο

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
***

ΦΩΤ.

Ο Σωτήρης Κοντόπουλος προσφέρει για την ενίσχυση του ΚΚΕ 100 ευρώ, στη μνήμη της αδελφής του ΑΘΗΝΑΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

***

ΦΩΤ.

Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΪΠΑΛΕΞΗΣ (φωτ.), μαχητής του ΔΣΕ και πολιτικός πρόσφυγας, πέθανε το 1996.

Στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη των γονιών μου ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, από το Ελληνοχώρι Εβρου, των αδελφών μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΘΑΝΑΣΗ, μαχητών του ΔΣΕ, του γαμπρού μου ΒΑΪΤΣΗ ΧΑΤΖΑΡΑ, ο οποίος πέρασε 17 χρόνια στις φυλακές, του ΚΩΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΑ, που πέθανε στη Ρουμανία, της αδελφής μου ΟΛΓΑΣ, που πέθανε κι αυτή πολιτικός πρόσφυγας στη Ρουμανία, προσφέρω, μέσω ΚΟ Μαγνησίας, 30 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΖΗΣΗ ΛΑΜΠΡΟΥ, πιστού οπαδού του ΚΚΕ, προσφέρουμε 100 ευρώ προεκλογική ενίσχυση στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης του ΚΚΕ.

Ασημίνα Λάμπρου

Ρούλα και Μαρίνος Γιαννούλας

***

2 ΦΩΤ.

Για την αδελφούλα μου ΛΟΥΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΕΡΜΙΔΟΥ, που έφυγε τόσο βιαστικά στις 13 Γενάρη 2007, όμως εγώ τη νιώθω δίπλα μου σαν σκιά. Ηταν γραμματέας της ΕΠΟΝ Λεωνιδίου Κυνουρίας και δασκάλα του χωριού με εντολή του ΕΑΜ. Επίσης, για τον γαμπρό μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΡΜΙΔΗ, αντάρτη του ΕΛΑΣ, Καισαριανιώτη.

ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΓΛΑΙΑ
ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΓΛΑΙΑ
Στη μνήμη τους, προσφέρω 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Παρασκευής Νέας Σμύρνης, 100 ευρώ στη «Δημοκρατική Μέριμνα» και 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Η αδελφή της Αννα Οικονόμου

***

ΦΩΤ.

Πέρασαν 3 χρόνια από το θάνατο του αείμνηστου αγωνιστή - κομμουνιστή ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που γεννήθηκε στην Αναστασία Σερρών και έζησε για πολλά χρόνια στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Σ' όλη τη διάρκεια της ζωής του δεν πρόδωσε ποτέ τα ιδανικά του κομμουνισμού.

Στη μνήμη του, ο γιος του Πολυχρόνης, η νύφη του Αναστασία και τα δυο εγγόνια του, Κώστας και Χρήστος, προσφέρουμε 100 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

***

Με τη συμπλήρωση 2 χρόνων από τον ξαφνικό θάνατο του πολυαγαπημένου μου φίλου, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, που, ως εργαζόμενος μετανάστης στη Σουηδία, αγωνίστηκε για τα δικαιώματα των μεταναστών και των εργαζομένων και γι' αυτό του τον αγώνα η εργατική τάξη τον τίμησε εκλέγοντάς τον 2 φορές βουλευτή στο Κοινοβούλιο της Σουηδίας, προσφέρω, στη μνήμη του, 500 ευρώ για την οικονομική εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ, ενόψει των εκλογών, μέσω ΚΟ Καλαμαριάς.

Β. Ν.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη της αξέχαστης συντρόφισσας ΜΑΡΙΑΣ ΣΑΧΙΝΗ - ΚΩΧ, η Παρέσα Κοτσαλίδου, από το Γερακαριό Κιλκίς, προσφέρει 50 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ.

ΖΗΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΖΗΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
***

3 ΦΩΤ.

Στη μνήμη των αξέχαστων συντρόφων ΜΗΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ (φωτ.), ΤΑΚΗ ΤΣΙΟΓΚΑ (φωτ.), ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΕΚΗ (φωτ.), ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ και ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΦΤΗ, η Πιλιτσοπούλου Αγγέλα από το Κιλκίς προσφέρει 300 ευρώ, μέσω ΝΟ Κιλκίς, για τη μάχη των εκλογών.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας συντρόφισσας ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ, που έφυγε πέρσι τέτοιο καιρό, χτυπημένη από τον καρκίνο, οι σύντροφοί της προσφέρουν στη ΝΟ Σερρών της ΚΝΕ το ποσό των 140 ευρώ. Η σ. Αλεξάνδρα σε όλη της την οργανωμένη ζωή αποτέλεσε παράδειγμα θάρρους, αυτοθυσίας και αγωνιστικότητας. Πολέμησε με όλες της τις δυνάμεις για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Στάθηκε αλύγιστη μπροστά στις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Με την ίδια στάση αντιμετώπισε και την αρρώστια της. Αλεξάνδρα, δε θα ξεχάσουμε τη στάση αυτή απέναντι στη ζωή και το θάνατο και υποσχόμαστε πως θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την κοινωνία για την οποία αγωνίστηκες κι εσύ μια ώρα αρχύτερα.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του πατέρα μου ΠΕΤΡΟΥ ΤΣΙΓΚΑ, που πέθανε στις 21 Απριλίου 1993, προσφέρω 50 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ.

Η κόρη του Μαρία Τσίγκα

***

ΦΩΤ.

Τον Απρίλη του 1992 έφυγε από τη ζωή η συντρόφισσα ΑΓΛΑΪΑ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, που αφιέρωσε όλη τη ζωή της για το Κόμμα που αγαπούσε και υπερασπιζόταν, το ΚΚΕ.

Στη μνήμη της προσφέρω 200 ευρώ για το ΚΚΕ και 200 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Η κόρη της Ελένη

***

ΦΩΤ.

Ανήμερα του Πάσχα, κηδεύτηκε ο σύντροφός μας ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. Ο σ. Νίκος, γεννημένος στην Πρέβεζα, ήταν αρτεργάτης. Για πάνω από τριάντα χρόνια, μέλος της ΚΟΒ Αμπελοκήπων, υπήρξε μαχητής πρώτης γραμμής για το δίκιο της εργατικής τάξης, συνεπής και ακούραστος. Τον χαρακτήριζε η εντιμότητα, υπευθυνότητα και σεμνότητα. Δεν υποχώρησε ποτέ ούτε στο ελάχιστο από τις θέσεις και τις αρχές του Κόμματος. Πάντα πιστός και παρά τα ογδόντα δύο του χρόνια ήταν παρών στην ΚΟΒ. Ετσι θα μείνει στη σκέψη και την καρδιά των συντρόφων μας.

ΚΑΪΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΪΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Στη μνήμη του, οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Αμπελοκήπων προσφέρουν στο Κόμμα 200 ευρώ ενίσχυση.

***

ΦΩΤ.

Τι κι αν πέρασαν πολλά χρόνια που «έφυγαν» από τη ζωή για το μεγάλο, χωρίς επιστροφή, ταξίδι ο σύντροφός μου, ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΟΥΡΛΗΣ (φωτ.), ο πατέρας μου ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, η μητέρα μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και ο αδερφός μας ΛΑΚΗΣ (Βασίλειος) ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. Πάντα τους θυμόμαστε και τους έχουμε στην καρδιά μας. Ζούνε στους καθημερινούς αγώνες του ΠΑΜΕ και του αγαπημένου μας ΚΚΕ από τη στιγμή που γύρισαν από την πολιτική προσφυγιά και πάλεψαν μαζί μας για να σηκωθεί ο Ηλιος της ελευθερίας και της πανανθρώπινης ειρήνης. Στο δρόμο τους θα περπατάμε μέχρι την τελευταία μας στιγμή για να γίνουν πραγματικότητα τα ιδανικά μας, τα ιδανικά του ΚΚΕ.

Στη μνήμη τους, μέσω ΚΟΒ Ανω Γαλατσίου, προσφέρουμε στον «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ και 30 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ντίνα (Κωσταντινιά) Μπουρλή - Παπανικολάου και η οικογένειά της, τα αδέρφια της: Κώστας, Παναγιώτα, Ευανθία, Ευσταθία (Στάθω) και η Λούμπα (Ουρανία)

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη των παρακάτω αγωνιστών της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Ν. Σμύρνης προσφέρω 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή»:

ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΠΟΡΙΔΗ (φωτ.), ΜΙΧΑΛΗ ΔΑΝΙΑ, ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΛΑΖΑΚΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΥΜΙΑΤΖΗ, ΗΛΙΑ ΨΑΡΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΥΖΑΛΑ, ΜΑΝΩΛΗ ΣΕΡΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΝΤΕΛΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ, ΝΙΚΟΥ ΤΡΟΥΠΗ, ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, ΚΩΣΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΣΤΑΘΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΕΡΖΙΔΗ, ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ, ΜΗΤΡΟΦΑΝΗ ΑΛΕΥΡΙΔΗ.

Ενας σύντροφος του ΠΑΜΕ

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΔΑΝΕΛΑΤΟΥ, που, ως φύλακας στις Αγροτικές Φυλακές Ληξουρίου Κεφαλληνίας, βοήθησε με όποιον τρόπο μπορούσε τους Αντάρτες της περιοχής και απολύθηκε, γιατί ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του ΚΚΕ δεν ψήφισε στις ιστορικές εκλογές του 1946.

ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Επίσης, στη μνήμη του αδελφού μου ΦΩΤΗ ΔΑΝΕΛΑΤΟΥ, που αγωνίστηκε οραματιζόμενος έναν πιο δίκαιο και ανθρώπινο κόσμο. Υπήρξε Αντιστασιακός, Πολιτοφύλακας σε χωριό της Κεφαλονιάς, φυλακίστηκε και εξορίστηκε για τις ιδέες του από τα φερέφωνα και τους δούλους των ιμπεριαλιστών.

Στη μνήμη τους προσφέρω 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Περιστερίου του ΚΚΕ, ως ενίσχυση του Κόμματος που από την ίδρυσή του μάχεται με συνέπεια και ήθος «για να γενούνε τα σκοτάδια λάμψη».

Γιάννης Δανελάτος

***

ΦΩΤ.

Στις 4/3/2012 σταμάτησε να χτυπάει η φλογερή καρδιά του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ. Γεννήθηκε στη Βέροια από φτωχή οικογένεια. Από μικρός μπήκε στη βιοπάλη δουλεύοντας σκληρά να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του. Ο Γιώργος, ανήσυχος, δεν τον εκφράζει αυτός ο τρόπος ζωής και πολύ γρήγορα μπαίνει στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες. Πολύ νέος μπαίνει στη νεολαία ΕΔΑ και στην πορεία στη νεολαία Λαμπράκη. Παίρνει μέρος σε όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες στη Βέροια. Η δύσκολη οικονομική κατάσταση τον αναγκάζει να μεταναστεύσει στην ξενιτιά για δουλειά. Πάει στη Σουηδία. Μέσα στους αγώνες γνωρίζει την Τερζοπούλου Κάλλη και παντρεύονται. Αποκτούν ένα παιδί και παράλληλα δουλεύουν πολύ σκληρά.

Αγωνίζονται ενάντια στη δικτατορία και δίνουν καθημερινές μάχες για την υπεράσπιση του Κόμματος από την φραξιονιστική αναθεωρητική ομάδα. Για την προσφορά στους ταξικούς κοινωνικούς αγώνες τους, το 1967, γίνονται μέλη του τιμημένου ΚΚΕ. Τον τίτλο αυτό τον υπερασπίστηκε μέχρι το τέλος της ζωής του και το 1990-91 έδωσε μεγάλη μάχη στην ΚΟΒ και ξεσκέπασε τους οπορτουνιστές, αταλάντευτος στις αρχές του ΚΚΕ, στον προλεταριακό διεθνισμό, Μαρξισμό - Λενινισμό.

Προσφέρουμε, στη μνήμη του, η γυναίκα του και ο γιος του 200 ευρώ για τους χαλυβουργούς και 1.800 ευρώ στην ΚΟ Πιερίας του ΚΚΕ για το εκλογικό κέντρο και τον προεκλογικό αγώνα.

ΕΡΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΕΡΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
***

ΦΩΤ.

Πέρασαν, σχεδόν, 9 μήνες από τον πρόωρο χαμό του συντρόφου ΣΥΓΟΥΡΟΥ Δ. ΝΙΚΟΥ.

Στη μνήμη του, ο πατέρας του, η μάνα του και η αδελφή του προσφέρουν 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Β.Α. Ζακύνθου, ως οικονομική ενίσχυση του Κόμματος ενόψει των εκλογών.

***

ΦΩΤ.

Συμπληρώθηκαν 40 μέρες που έφυγε από κοντά μας ο σύντροφος ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ. Γεννήθηκε το 1919 στο Λαγωπόδο Ζακύνθου από αγρότες γονείς και εργάστηκε ως παντοπώλης. Πήρε ενεργά μέρος στο αντάρτικο και έγινε μέλος του ΚΚΕ το 1985. Παρέμεινε μέχρι το τέλος της ζωής του πιστός στα ιδανικά μας.

Στη μνήμη του προσφέρουν οι σύντροφοί του και η οικογένειά του ως οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πόλης Ζακύνθου, το ποσό των 150 ευρώ.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη της αγαπημένης μας γιαγιούλας ΝΙΚΗΣ ΑΝΝΙΝΟΥ ΑΤΖΟΥΛΑΤΟΥ, προσφέρουμε στον «Ριζοσπάστη», την εφημερίδα που αγαπούσε, 50 ευρώ για ενίσχυσή του στη μάχη των εκλογών. Υποσχόμαστε να είμαστε συνεχιστές στο δίκαιο αγώνα της για ένα μέλλον ελπιδοφόρο που μας ανήκει, όπως πίστευε. Ενα μέλλον με ειρήνη, δουλειά, ελευθερία και αξιοπρέπεια για όλους. Ολοι στον αγώνα, να μη λείψει κανείς!

Τα εγγόνια της: Αρης Ροντογιάννης, Βερόνικα Ροντογιάννη, Σοφία Κολαΐτη

***

ΦΩΤ.

Εχουν περάσει 7 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μου σύντροφος στη ζωή και τον αγώνα ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. Αξιος αγωνιστής που δε λύγισε ούτε μια στιγμή, παρά τα κυνηγητά, τις φυλακίσεις, τα βασανιστήρια και τις εξορίες με τις οποίες, για πολλά χρόνια, τον «αντάμειψε» για τον υψηλό πατριωτισμό του η ελληνική αστική τάξη και οι υποτακτικοί της. Ο σ. Θανάσης Παπαθανασίου πορεύτηκε ως το τέλος της ζωής του πιστός στις αξίες του σοσιαλισμού, στα ιδανικά του ΚΚΕ.

ΕΡΜΙΔΟΥ ΛΟΥΛΑ
ΕΡΜΙΔΟΥ ΛΟΥΛΑ
Τιμώντας τη μνήμη του, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Βότση Καλαμαριάς του ΚΚΕ, της οποίας ήταν μέλος, 200 ευρώ για την οικονομική προεκλογική εξόρμηση του Κόμματος.

Η συντρόφισσά του Πελαγία Παπαθανασίου, τα παιδιά του και τα εγγόνια του


ΚΑΪΠΑΛΕΞΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΑΪΠΑΛΕΞΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΑΝΝΙΝΟΥ Αντζουλάτου ΝΙΚΗ
ΑΝΝΙΝΟΥ Αντζουλάτου ΝΙΚΗ

ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΓΚΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΓΚΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΠΟΡΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΠΟΡΙΔΗΣ

ΑΘΗΝΑ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΘΗΝΑ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σωτήρης Μπουρλής
Σωτήρης Μπουρλής

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΕΚΗΣ

MotionTeam

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΕΚΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ

ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΓΚΑΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΓΚΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΥΓΟΥΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΥΓΟΥΡΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΙΝΗ - ΚΩΧ
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΙΝΗ - ΚΩΧ

ΜΗΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ