Τετάρτη 9 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Η ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Σ' ΟΛΑ ΜΕΣΑ: «Συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, φιλοξενεί σήμερα η ιταλική εφημερίδα "Λα Στάμπα", με τίτλο "έτοιμοι να κυβερνήσουμε, αλλά θέλω μορατόριουμ για το χρέος" (...) Σε σχέση με πιθανή συμμαχία με το ΠΑΣΟΚ, τονίζει "Αν κάποιος πεισθεί (...) είμαστε έτοιμοι να τον δεχθούμε"» (η καταγραφή στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΨΗΦΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει για τη συγκρότηση κυβέρνησης Αριστεράς. Το γεγονός ότι ο καλπονοθευτικός εκλογικός νόμος πριμοδοτεί σκανδαλωδώς τη ΝΔ αλλά και η στάση του ΚΚΕ είναι παράγοντες που δεν επιτρέπουν την υλοποίηση αυτής της πρότασης, επί του παρόντος» (το άρθρο στην ΑΥΓΗ).

ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ: «να κατεβάσουμε κοινό ψηφοδέλτιο (...) ώστε (...) στις εκλογές να κάνουμε πράξη την αριστερή κυβέρνηση» (ο Δ. Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ σε ΒΗΜΑ fm / ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ).

ΤΙ ΚΑΗΜΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ: «Τώρα, λοιπόν, έρχεται η σειρά του κ. Τσίπρα. Θα ήταν καλό να πάρει την εντολή και να πάει να διαπραγματευθεί με τους δανειστές της χώρας (...) δεν θα ηρεμήσουμε αν δεν δοκιμάσουμε τον δρόμο του κ. Τσίπρα» (από άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ: «η νέα κυβέρνηση για να μπορέσει να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της πρέπει να έχει "άνεση χρόνου" και ταυτόχρονα να είναι ισχυρή» (στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ