Κυριακή 20 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφορές

-- Τα μέλη και οι φίλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Φίλων και Οπαδών (ΛΣΦΟ) του ΚΚΕ Τορόντο Καναδά στηρίζουν και ενισχύουν το τιμημένο ΚΚΕ οικονομικά με το ποσό των 130 δολαρίων Καναδά, μέσω ΚΟ Δράμας, και πολιτικά για να ανταποκριθεί από καλύτερες θέσεις στους στόχους του στη μάχη των εκλογών και όχι μόνον. Το στηρίζουν και το ενισχύουν γιατί είναι το μόνο κόμμα που παλεύει για να μην περάσουν τα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα που προωθούν η τρόικα και οι κυβερνήσεις των κομμάτων υποστηρικτών του ευρωμονόδρομου, των διαχειριστών του απάνθρωπου και εκμεταλλευτικού καπιταλιστικού συστήματος. Θα το στηρίζουμε και θα το ενισχύουμε όχι μόνο για να βάλει φρένο στα μέτρα και στα σχέδιά τους, αλλά μέχρι να ανατραπεί τελείως και να εξαφανιστεί από προσώπου Γης ο καπιταλισμός. Μέχρι να κατακτηθεί η εργατική λαϊκή εξουσία.

Αναλυτικά, το ποσό της ενίσχυσης πρόσφεραν οι: Φούντος Αν. 400 δολάρια, Αθανασιάδης Πέτρος 200, Ισχυρόπουλος Τάσος 100, Ανδρόνικος Παπάς 100, Παχής Σταύρος 200, Κωνσταντινίδης Γιάννης 50, Παπαδόπουλος Λάκης 50, Γενάδης Κώστας 50, Παναγιωτίδης Χαρίτος 100, Κατσέτος Παύλος 50, Ζοlt Βαρβάρα 50 και Σίμος Γιώργος 50 δολάρια.

-- Για το τιμημένο ΚΚΕ, την ΕΠΟΝ και τους δολοφονημένους από τους ταγματασφαλίτες Επονίτες στο Κουκάκι, τους έξι που μόνο της Ξανθούλας θυμάμαι το όνομα, για να τους θυμηθεί κι ο κόσμος, προσφέρω 1000 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ελληνικού.

Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ