Πέμπτη 1 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ
«Μένω ως το καλοκαίρι»

Προσωρινό τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να «μετακομίζει» σε σύλλογο της Αθήνας τώρα, προσπάθησε να βάλει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με δηλώσεις του. Ταυτόχρονα όμως επισήμανε πως η παραμονή του εξαρτάται και από την κατάσταση του συλλόγου: «Πήραμε απόφαση με τους παίχτες να μην αφήσουμε κανέναν και τίποτα να μας επηρεάσει ως το τέλος της περιόδου. Αν όμως η κατάσταση στα διοικητικά είναι έτσι, θα μείνω μέχρι το καλοκαίρι»... Και ο Σερβοέλληνας τεχνικός πρόσθεσε: «Με βάζετε μια από δω και μία από εκεί... Είναι άσχημο να συζητάμε για τέτοιου είδους καταστάσεις γιατί επηρεάζεται η ομάδα, ενώ θα πρέπει να υπάρχει αγωνιστική ετοιμότητα και η ηρεμία για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια. Δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντώ. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Ο,τι είναι να πω θα το πω».

Στον αγωνιστικό τομέα και ειδικότερα για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον ΟΦΗ, ο Μπάγεβιτς ανέλαβε την ευθύνη για την ισοπαλία: «Ασχημα έπαιξαν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, ενώ αρκετοί παίκτες έπαιξαν κάτω από τις δυνατότητές τους. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο προπονητής έχει τις ευθύνες». Οσο για το παιχνίδι με τον Πανηλειακό τόνισε ότι: «Είναι ένα ντέρμπι και χρειαζόμαστε τους βαθμούς τόσο εμείς όσο και ο Πανηλειακός, που παίζει για τη σωτηρία του. Είναι καλή ομάδα και θα πρέπει να δείξουμε ότι διαθέτουμε πειθαρχία και σοβαρότητα σε ένα σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι».

  • Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Ευάγγελος Μυτιληναίος, έκανε λόγο για «γνωστούς -άγνωστους» που δημιουργούν προβλήματα στο σύλλογο, άφησε αιχμές για τη διαιτησία («βροχή» καρτών) και κάλεσε τον κόσμο του «Γηραιού» σε συσπείρωση, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Αρη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ